Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Kingstown

Sankt Vincent - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Saint Vincent og Grenadinerne

#Saint Vincent and the Grenadines Rejser til Saint Vincent og Grenadinerne Beliggende i øgruppen de Små Antiller, som danner en bue, lige nord for Sydamerika, finder...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kingstown

De, der tjener som hovedstad i St. Vincent og Grenadinerne, vil næsten altid tilbringe tid i Kingstown. Omgivet af smukke, grønne stejle bakker blev byen grundlagt i 1722. Dens botaniske have, der startede i 1765, er en af ​​de ældste på hele den vestlige halvkugle.

I modsætning til andre ø-nationer i regionen fejrer Kingstown Carnival i juli i stedet for lige før fasten. De kalder fejringen “Vincy Mas”, som groft oversættes til “masser af musik og endnu mere drikke.” Du finder grill på stranden, der serverer svinekød og kylling sammen med andre lokale retter og delikatesser, hvilket gør det til en sjov tradition, du vil opleve hvert år.

For dem der elsker et godt vandreture, prøv at klatre La Soufriere Volcano. Det er overhovedet ikke en let stigning, der kræver et relativt fysisk niveau for at opnå topmødet. Du kan også svømme i Tobago Cays, besøge helleristningerne foretaget af de lokale Arawak-folk eller vandre op til Fort Duvernette, en lettere opstigning for at nyde udsigten derfra.

Fordi atmosfæren i Resort-stil i Kingstown er så intenst afslappende, bliver mange, der kommer på besøg, på deres hotels strande og bage i solen. Øerne har en farverig kultur og en smuk udsigt at nyde, og besøgende bliver ofte mødt varmt og entusiastisk. Hvis du får chancen, kom ud og oplev byen. Det er investeringen værd.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kingstown Tourist Information

Cruise Ship Terminal
Kingstown, Saint Vincent

T: 1 (784) 457 1502

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Saint Vincent og Grenadinernes turistkontor

#Touristboard Saint Vincent and the Grenadines Tourism Authority St. Vincent and the Grenadines Tourism Authority P.O. Box 834 2nd Floor, NIS Building Upper Bay Street, Kingstown St. Vincent and the...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kingstown
scattered clouds
28.6 ° C
28.6 °
28.6 °
79 %
2.6kmh
40 %
tors
29 °
fre
28 °
lør
27 °
søn
28 °
man
27 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kingstown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintVincentandTheGrenadines #Kingstown #iKingstown #visitKingstown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her