Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kingston

Jamaica

#Jamaica Rejser til Jamaica Jamaica er ofte blevet kaldt en af verdens bedste øer. Den hører under Storbritannien, hvilket gør det til en nem proces at...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kingston

Grundlagt i 1692 er Kingston hovedstad på Jamaica. Det var oprindeligt beregnet til at være et sted for de overlevende efter et jordskælv, der ødelagde Port Royal. Denne handling gjorde dette samfund til en blomstrende metropol fra dens ydmyge landbrugsrødder.

Sørg for at besøge Bob Marley Museum under dit ophold. Det tilbyder udstillinger, der indeholder memorabilia af kunstneren og flere af hans personlige ejendele. Museet er endda en udstilling, da det var Marleys hjem og hans lydstudie. Guidede ture er obligatoriske.

National Gallery of Jamaica er endnu en fascinerende tur at nyde. Det guider besøgende gennem en rejse med lokalt kunstværk, herunder stykker skabt af Taino-stammen før kolonitiden. En årlig kunstudstilling er vært sammen med flere unikke begivenheder i løbet af året, så ingen besøg er nogensinde ens.

Hope Botanical Gardens kan give fred midt i en turismestorm, mens du besøger Kingston. Det er den største have af sin art i Caribien og tilbyder gratis adgang.

Når du er klar til solskin, er det tid til at tage ud til de strande, der er let tilgængelige fra Kingston. Hellshire Beach er en lokal favorit og bruges ofte til at iscenesætte koncerter og festivaler. Fort Clarence er en anden populær destination, der er vært for begivenheder hele året. Svømning er mulig, og livreddere er ofte på vagt ved sidstnævnte.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kingston Tourist Information

64 Knutsford Boulevard
Kingston 5, Jamaica W.I

T:

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jamaicas turistkontor

#Touristboard Jamaica Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Jamaica #visitJamaica #iJamaica #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kingston
few clouds
24.2 ° C
26.5 °
22.3 °
83 %
0.5kmh
20 %
tirs
31 °
ons
30 °
tors
31 °
fre
31 °
lør
23 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kingston
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Jamaica #Kingston #iKingston #visitKingston #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her