Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#KingstonUponHull

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kingston upon Hull

Kingston Upon Hull, eller for nemheds skyld, Hull, er en blomstrende by som især fokuserer på kunst. Byen byder på adskillige nationale skatte i form af museer.

Der findes alt fra ridemuseet til transportmuseet og museumsområdet i sig selv er også værd at udforske. Læs videre for at finde ud af hvad du kan indarbejde i din rejseplan hvis du planlægger en tur til Hull i den forudseelige fremtid.

Gå en tur igennem East Park.

Parken byder på en stor sø som er perfekt til sejlsport. Derudover byder dette grønne område på masser af dyreliv samt et unik indblik i Hulls fortid, nutid, og fremtid. Afsæt især tid til at gå forbi det unikke Khyber Pass Folly.

Besøg Ferens Art Gallery.

Dette galleri byder på en permanent udstilling af maritim kunst. Derudover udstilles der også moderne kunst, inklusiv en roterende udstilling af lokale og regionale kunstnere. Det er det perfekte stop på en familietur, da børnene kan være kreative i børnegalleriet mens de voksne ser på udstillingerne.

Få en rundvisning i Holy Trinity Church.

Holy Trinity Church er den største sognekirke i England, med plads til flere end 2.000 mennesker. De gotiske vinduer glimter smukt når solen skinner og de mange statuer og skulpturer er noget for sig selv.

Følg Viking Way.

Denne 140 mil lange sti starter ved Humber Bridge og byder på nogle fantastiske udsigter. Stien fører helt til Leicestershire, så du bør ikke planlægge at følge den helt til slut. Sørg for, at du når forbi tidevandsbarrieren som i sin tid blev bygget for at beskytte byen.

Hull byder på nogle fantastiske muligheder for opdagelse. Udover museer og naturstier er der også et akvarium, så det er ikke svært at udfylde en hel dags eller feries rejseplan. Du vil uden tvivl ende med at ønske, at turen varede længere.

Seværdigheder i Kingston upon Hull

The Deep

Et fantastisk akvarium med tredive udstillinger undersøger livet i vandet fra vandløb til havdybderne. Hundredvis af sorter af havdyr herunder fjorten hajarter er udstillet.

Ferens Art Gallery

Ferens betragtes som en af de bedste gallerier i provinserne og huser en stor samling af gamle mestre ud over et velovervejet overblik over nutidig britisk kunst.

Hands on History Museum

Dette museum er en fornøjelse for familien og historieinteresserede i alle aldre og er en fin introduktion til victoriansk tid med en særlig vægt på hjemmet og livet for befolkningen i Hull.

Streetlife Museum

Et af de fire museer, der udgør Museumskvarteret på High Street. Rejs gennem to århundreders transport på dette museum, hvis mission er at dokumentere udviklingen af transport. Wilberforce House, fødested og hjemsted for slaverimodstander og parlamentsmedlem William Wilberforce, ligger ved siden af Streetlife Museum.

Rejser til Kingston Upon Hull, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kingston Upon Hull og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kingston upon Hull Tourist Information

Welcome Information Centre
Hull HU1 3QX

T: +44 1482 228 704

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KingstonuponHull
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#KingstonuponHull #iKingstonuponHull #VisitKingstonuponHull #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her