Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Khartoum

Sudan Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sudan

#Sudan Rejser til Sudan Sudan, der også kaldes Nordsudan efter Sydsudans uafhængighed, grænser op til Egypten, Rødehavet og Sahara-ørkenen. Nilen deler landet, som har været uafhængigt...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Khartoum

Khartoum er grundlagt officielt i 1821, men stedet har haft bosættere ved sammenløbet af floderne i næsten 1000 år. Det er en by, der betyder visse udfordringer for besøgende, men denne storby tilbyder også mange belønninger i form af oplevelser. Mange finder vej til Nile Street under deres ophold i Khartoum.

Den blå Nil er på den ene side, mens koloniale bygninger er på den anden side. Der er nogle fodgænger begrænsninger langs gaden, især foran præsidentpaladset, men oplevelsen ved en tur langs Nilen er en, der hjælper dig med at lære Sudan lidt bedre at kende. Tag Nile Street ned til sammenløbet mellem Blå Nil og Hvide Nil floderne. Det hedder Al-Mogran, og udsigten fra den gamle metalbro er simpelthen fantastisk. Når man kommer over sammenløbet, kan man faktisk se hvorfor floderne har fået deres farverige navne.

Så kommer du til Souq Arabi, som tjener som Khartoums handelscenter. på dette store marked kan du købe alt hvad du behøver eller absolut ikke behøver. Dernæst kan du kigge nærmere på den store Moske og er en anden god måde at lære den lokale kultur at kende. Souq Omdurman er et andet marked værd at overveje.

Der er flere klubber i Khartoum hvor du kan nyde nogle fritidsaktiviteter. Flere internationale klubber er her også, herunder tysk, græsk og indisk. Efter en lang dag er det tid til aftensmad på Nile Street, nyd en koncert eller se en film herefter. Khartoum kan være et magisk rejsemål, der dog kræver en vis planlægning.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Khartoum
overcast clouds
36.1 ° C
36.1 °
36.1 °
41 %
0.9kmh
85 %
tors
36 °
fre
38 °
lør
30 °
søn
31 °
man
31 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Khartoum
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Sudan #Khartoum #iKhartoum #visitKhartoum #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her