Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kharkiv

Ukraine Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Ukraine

#Ukraine Rejser til Ukraine Enhver vil kunne se, at historien stadig lever i Ukraine. Indenfor landegrænserne findes der flere end 500 byer som har eksisteret igennem...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kharkiv

Beliggende i det østlige Ukraine er Kharkiv en by der har meget russisk indflydelse. Byen blev oprindeligt grundlagt i 1654 og var oprindeligt den første hovedstad for regionen indtil den blev flyttet til Kiev.

Hovedtorvet i Kharkiv er stort, meget stort. Det er europas 8 største torv der er centrum i Kharkiv. For et mindre formelt mødested er Konstytutsiyi et populært torv, hvor mange mennesker mødes dagligt. Hvem kan ikke lide at mødes med en ven under et kæmpe termometer ? Nær ved pladsen ligger Pokrovsky klosteret.

Shevchenko parken ligger også i centrum af byen og er et af de steder, hvor du kan nyde en smuk dag. Der er et lille tog, der kører gennem parken, der er formentlig beregnet til børnene, men de voksne elsker det også.

Husk at tage dig tid til at besøge Stargorod, som er et populært mikrobryggeri. Tag en pilsner, eller tag måske to pilsnere, og bestil derefter et godt måltid mad på denne pub i tjekkisk stil.

Barabashova markedet er et populært marked hvor der sælges alt hvad du har brug for, og naturligvis også alt det du ikke har brug for. Kig også efter det store røde skilt med “Huong Viet” – Forårsruller er fantastiske, og du kan ikke gå galt med deres hjemmelavede nudler.

Rejser til Kharkiv, Ukraine

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kharkiv og Ukraine.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og ferie. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kharkiv Tourist Information Office

д.51-б, 23-ho Serpnya St
Kharkiv 61000

T: +380 67 577 9290

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ukraines turistkontor

#Touristboard Ukraine Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Ukraine #visitUkraine #iUkraine #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Ukraine

#Ukraine #Covid19 Coronavirus status / statistik - Ukraine Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kharkiv
scattered clouds
3 ° C
3 °
3 °
81 %
0kmh
45 %
lør
14 °
søn
14 °
man
12 °
tirs
10 °
ons
5 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KHARKIV
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kharkiv #iKharkiv #VisitKharkiv #Ukraine #VisitUkraine #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her