Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kazan

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kazan

Kazan er en af de største byer i Rusland og har derfor meget at byde besøgende. Byen befinder sig i den europæiske del af Rusland og er hjemsted for Kreml som er på Verdensarvslisten. For ikke så længe siden fejrede byen sin 1000 års fødselsdag, men den har alligevel meget moderne at byde på.

Der er et mere landmærke at se i Kazan

Det næste stop på din tur bør uden tvivl være Theophany kirkens klokketårn. Dette landmærke er en stor, rød murstenskirke som faktisk indeholder et lille kapel som er dedikeret til en af Ruslands første superstjerner. Fyodor Chaliapin var en operasanger i det 20. århundrede og hans karriere startede da han sang i denne kirkes kor.

Hvis du befinder dig i Kreml området i et stykke tid anbefaler vi at du besøger Republikken Tatarstans Nationalmuseum. Her vil du kunne opleve regionens historie og se en masse våben, smykker, og andre regionaludstillinger. Det unikke twist ved et besøg er at du også kan lære de litterære figurer der stammer herfra at kende.

Derudover er der også mange fantastiske religiøse steder at udforske i Kazan. Hvis du kun har tid til at besøge et eller to anbefaler vi Nurullah Moskeen, som nok er den mest historisk rige moske i hele byen, eller katedralen som er dedikeret til både Peter og Paul, som blev bygget for at fejre Peter den Stores besøg til byen i 1722.

Italiensk mad? I Rusland?

Der er mange steder i Kazan som føles mørke og kedelige. Byen føles selvfølgelig meget moderne, men der er mange steder rundt omkring hvor det føles som om livet siver ud at gaderne, fremfor ind i dem. Hvis du befinder dig i Hotel Giuseppe området under dit besøg er dette ikke tilfældet. Området er fyldt med liv og fantastisk pizza og pasta. Spis en cannoli mens du er her og vær ikke bange for at bestille mere end én cappuccino. Sørg for at spise nedenunder, da den formelle restaurant ovenpå er gearet til fine dining.

Hvis du hellere vil smage på det autentiske russiske køkken anbefaler vi et måltid på Askhane-Chai Yorte. Her kan du vælge mellem en lang række traditionelle opskrifter, såsom kartoffelmos, sød ris med rosiner, masser af kål, og kødretter.

Rejse til Kazan, Rusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kazan og Rusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kazan Tourist Information Office

Bauman St 49
Kazan 420111

T: +7 843 270-32-70

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rusland

#Rusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Rusland valuta, Rubel

1 Ruble = 100 kopeyka 1 коп., 5 коп., 10 коп., 50 коп kopeyka 1₽, 2₽, 5₽, 10₽ Ruble5₽, 10₽, 50₽, 100₽, 200₽, 500₽, 1,000₽, 2,000₽,...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kazan’
overcast clouds
3.3 ° C
3.3 °
3.3 °
75 %
4.8kmh
88 %
lør
11 °
søn
11 °
man
11 °
tirs
7 °
ons
5 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KAZAN
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kazan #iKazan #VisitKazan #Russia #VisitRussia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her