Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kayseri

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kayseri

Kayseri ligger i det centrale Tyrkiet og byder besøgende på en kombination af en rigt historisk oplevelse med et oldtidsperspektiv. Byen befinder sig ved foden af Mount Erciyes: en uddød vulkan som rejser sig næsten 4.000 meter over byen. Der er masser af historiske monumenter at besøge rundt omkring i byen, hvoraf nogle stammer fra det 10. århundrede (Seldjukider Dynasiet). Uanset om du elsker at vandre, rafte, eller spise lækker mad med udsøgte aromaer vil du kunne finde det du leder efter på en ferie i Kayseri.

Hvor gammel er byen?

Ifølge arkæologiske fund er Kayseri en af de ældste beboede byer i hele verden. Der er fundet beviser for at der fandtes en handelskoloni i området i år 3.000 f.Kr. Byen har været en handelshub igennem tiderne, takket være sin placering på Silk Road. Dette er også ensbetydende med at den har været godt beskyttet igennem årene. Besøg gerne Kayseris bymure for at få et ordentligt perspektiv på byens historie. Hvis du besøger muren om aftenen er dens belysning i sig selv et betagende display.

Hvis du gerne vil have et anderledes perspektiv på områdets historie kan du besøge Güpgüpoğlu Konağı: et etnografisk museum som befinder sig i et palæ fra det 18. århundrede. Museet byder på et smukt indblik i hvordan livet levedes under det osmanniske imperium. Museets displays er delt op mellem lokalt håndværk og mannequineksempler som viser hvordan livet var dengang.

Afslut din tur med et besøg i Citadellet, hvilket er bygget med områdets sorte vulkansten. Bygningen blev bygget færdig i det 13. Århundrede. Dens formål var at beskytte byens slotte, bygget i det 3. århundrede og derefter.

Der er noget fantastisk ved Kayseris lokale køkken!

Når nu du befinder dig i Centraltyrkiet bør du prøve dig frem med det lokale køkken. Vi anbefaler en tur til Tuana, hvor du kan få nogle af de klassiske retter, såsom kebab. Restauranten er fyldt med røde borde og stole som bærer gyldne bånddekorationer. Det er det perfekte sted at nyde et måltid i byen.

Kayseri er ikke en kystnær by, men du vil alligevel kunne nyde nogle fantastisk fisk- og skaldyrretter hvis du spiser på Balik Pazari. Prøv gerne den fisk de steger ved døren. Inde i spiseområdet vil du bemærke at du er omringet af historiske malerier inspirerede af havet. Det er en frisk og lækker restaurant du uden tvivl vil komme til at ønske du kunne besøge endnu en gang.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kayseri Province
clear sky
6 ° C
6 °
6 °
87 %
2.1kmh
0 %
ons
20 °
tors
24 °
fre
26 °
lør
27 °
søn
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KAYSERI
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kayseri #iKayseri #VisitKayseri #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her