Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kavala

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kavala

Kavala har en unik beliggenhed – den er nemlig bygget ind i Mount Symvolo og er derfor en af de mest maleriske byer i hele Grækenland. Området har været beboet siden det 7. århundrede f.Kr., men det var først i 1928, at Kavala ordentligt begyndte at udvikle sig.

Byen har en historisk charme som, sammen med dens naturlige omgivelser, byder på nogle fantastiske udsigter og udforskningsmuligheder. Kavala befinder sig i det nordlige Grækenland, lige overfor Thasos øen. Den var engang hjemsted for en vigtig romersk vej ved navn Via Egnatia. Det siges at selve Apostlen Paulus engang har besøgt byen.

Start din tur med en rundvisning i den gamle bydel

Det bedste sted at begynde din rejse rundt i Kavala er den gamle bydel, som befinder sig i Panayia distriktet. Her er der masser af mindeværdige landmærker at besøge, såsom slottet og acropolis, som befinder sig ved landhøjdepunktet ved vandet. Derudover kan du også besøge Imaret og det Gamle Fyrtårn, hvor du kan se Theodorou Pavlidou. Intet besøg i den gamle bydel er fuldendt før man har været et smut forbi Mohamed Ali pladsen.

Når du begynder at bevæge dig ud af den gamle bydel vil du kunne opleve et af byens unikke kulturelle aspekter: dens langvarige forhold med tobak. Igennem årene er der kommet flere tusinde arbejdere til byen for at arbejde i store tobak-lagere. Det er af denne grund, at byen har fået kælenavnet Tobak Mekka. På Tobak Museet vil du kunne se et stort billedgalleri som hylder de mange arbejdere indenfor tobak industrien. Det er uden tvivl en af de mest grundlæggende besøgssteder i Kavala.

Få et unikt indblik i fortiden ved akvædukten

Byens gamle akvædukt, Kamares, er en af de bedst kendte landmærker. Selve konstruktionen er blevet påvirket af alt fra romerne til byzantinerne til osmannerne. Der er adskillige grunde til, at det er sådan et specielt landmærke: først og fremmest brugte byzantinerne ofte brønde og cisterner fremfor at vedligeholde romerske strukturer eller bygge noget helt nyt. Süleyman 1. sørgede for reparationen af akvædukten og forbedringen af byens befæstninger. Akvædukten var i brug helt op til 1911.

Intet besøg i denne græske by er fuldendt inden man har været en tur på stranden og her er Toska Beach den klart bedste mulighed. Stranden ligger 5 kilometer fra byen og har Blå Flag status, hvilket betyder, at den er utroligt ren og byder på fantastisk klart vand. Det er helt klart turen (og entréprisen) værd. Hvis du bliver sulten under dit besøg kan du med fordel besøge strandens udsøgte restaurant. Hvis du gerne vil slippe for at skulle betale entrépris kan du besøge Kalamitsa Beach i nærheden af den vestlige indgang til byen, hvor du også vil blive mødt med en fantastisk oplevelse.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kavala
clear sky
25.1 ° C
25.1 °
25.1 °
53 %
3.5kmh
10 %
man
34 °
tirs
35 °
ons
34 °
tors
31 °
fre
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kavala
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kavala #iKavala #VisitKavala #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her