Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kassel

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kassel

Hvis du elsker den klassiske kombination af slotte og parker, vil du elske en ferie i Kassel. Med et af dem som verdensarv og med flere interessante museer, der komplimenterer den udendørs skønhed, bemærker du næppe, at mange af bygningerne i hele denne by kommer fra 1950’erne takket være konstruktionen efter krigen.

Bergpark Wilhelmshohe

Du finder denne park ca. 7 kilometer fra byens centrum lige midt i Hawk Forest Nature Park. Det er en barok park, der tager sit navn fra paladset, der kalder dette land sit hjem. Der er en række stier, der løber gennem skoven, hvilket giver dig nogle stille rum selv på de travleste dage. Tag en lang skovtur, hvis du ønsker det, udforsk grotterne, nyd springvandene og slottene, så har du den perfekte måde at slappe af og slappe af.

Du finder også det 8 meter høje kobbermonument over Hercules ganske imponerende under dit besøg. Det blev bygget i det tidlige 18. århundrede som en demonstration af den magt, som Kassel havde i regionen i løbet af tiden. Helt fra toppen af ​​pyramiden får du en fantastisk udsigt over området i alle retninger. Hvis du ikke kan komme op til toppen, er der udsigt over terrassen, der også er ret imponerende. Sørg for at nyde Wasserspiele på onsdage, søndage og helligdage, når du er i sæson, når vandet løber fra toppen nær Hercules-monumentet.

Du finder også Europas første offentlige museum i Kassel, som blev grundlagt i 1779. Museum Fridericianum havde en af ​​verdens største samlinger af ure og ure i det 19. århundrede, men tilbyder i dag kunstudstillinger, der er sat af byen.

Lohmann restaurant

Et besøg i Kassel fortjener et stop ved Lohmann. Selvom denne restaurant mere er en pub, har denne restaurant produceret en kvalitetsaftensoplevelse siden det 19. århundrede. Når vejret er godt, skal du sætte dig ud i haven, der er skyggefuld af ahorn og birketræer, og nyd lugten af ​​den udendørs grill. Du får en masse svinekødschnitzels på menuen, men det er ikke en dårlig ting, fordi denne opskrift er fuldstændig perfektioneret.

Du vil også overveje at nyde et måltid på Sante eller måske på den gratis restaurant Gourmet. Begge er inde i Zum Steinernen Schweinchen-hotellet og tilbyder et bredt, næsten eklektisk udvalg af menupunkter, der begge er raffinerede, men alligevel unikke.

Hvis du planlægger at besøge Kassel i den nærmeste fremtid, så er din ferie væk helt sikkert en fantastisk tid! Brug et øjeblik til at medtage disse varer i din rejseplan, og du vil selv kunne se den klassiske skønhed, som denne by giver hver eneste besøgende.

Rejser til Kassel, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kassel og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kassel Tourist Information

Obere Königsstrasse 15
34117 Kassel

T: +49 0561 707707
F: +49 0561 7077 169

www: website link

Tourismus Hessen

HA Hessen Agentur GmbH
Tourismus- und Kongressmarketing
Konradinerallee 9
65189 Wiesbaden

T: +49 (0) 611 95017 8191
F: +49 (0) 611 95017 5 8191

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kassel
few clouds
14.9 ° C
15.1 °
13.5 °
64 %
1.3kmh
21 %
man
27 °
tirs
28 °
ons
30 °
tors
31 °
fre
21 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kassel
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kassel #iKassel #VisitKassel #visithessen #Hessen #Hesse #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her