Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Karpathos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Karpathos

Karpathos er en af de største Dodekanesiske Øer og befinder sig i en fjern del af det Ægæiske Hav. Af denne grund er øen blevet mere tydeligt påvirket af Italien end af Grækenland.

Solen skinner altid og øen har af denne grund de varmeste gennemsnitstemperaturer i hele Grækenland. På øen findes 10 landsbyer. Øen indbyder til en bjergrig ferie, fyldt med skove, vingårde, og eventyr. Det menes at Iapetos var øens første indbygger.

Har du planer om at besøge Karpathos i den nærmeste fremtid? I det tilfælde bør du læse videre for at finde ud af hvilke attraktioner der befinder sig på din rejse.

Karphatos’ strande er enestående

En af de bedste aspekter ved Karpathos er dens kystlinje. Der findes mere end 100 kilometers kyst og forskellige slags strande rundt omkring, så der er noget for enhver smag. De østlige strande er mere primitive og stille, hvilket muliggør en lang række udforskningsmuligheder for dem der ønsker at vandre langs stranden og kystlinien. De vestlige strande er mere åbne og sandede og er af denne grund populære når det ikke blæser for meget. De sydlige strande tilbyder fint, hvidt sand som passer perfekt til solbadning. De nordlige strande er kun tilgængelige med båd.

Hvis du har mulighed for at tage ud og udforske øen, så tag en vandretur til Kato Latos stranden på østkysten. Denne primitive men smukke strand er kun tilgængelig for fodgængere. Her vil du have masser af plads for dig selv, småsøer som kan udforskes når tidevandet falder, og en lang række andre eventyr lige rundt om hjørnet. Medbring din egen frokost, pak dine ting ud, og nyd eftermiddagen!

Menetes landsbyen er utrolig smuk

Indbygget i Karpathos’ skråninger kan man finde Menetes landsbyen, hvilket er en af de smukkeste landsbyer i hele ø-kæden. Byen er udformet som et amfiteater og bygget ind i bjergskråningen. Husene er udstyrede med de klassiske hvide vægge og blå skodder som tiltrækker så mange turister til Grækenland og de smalle gyder er prydede med balkoner som er dækkede med blomster. De omgivende skove og klippeskrænter gør landsbyen til det perfekte sted at gå en tur.

Mens du er på besøg i Menetes bør du planlægge en tur til Jomfru Maria kirken som befinder sig ved landsbyens udkant og overser området med sin uberørte skønhed. Du vil have mange muligheder for at tage på udforskning i Menetes, så sørg for at medbringe gode vandresko. Når du bliver sulten kan du prøve at finde en af landsbyens skjulte perler, hvor du kan regne med at få serveret et af de bedste måltider du nogensinde har fået.

Er du klar til at udforske alt det Karpathos har at byde på? Øens indbyggere er venlige og gæstfrie, så sørg for at planlægge en tur dertil. Med dens smukke strande, mange vandretursmuligheder, og glimt ind i historien byder øen på alt det man ønsker sig på en ferie.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Karpathos
scattered clouds
28 ° C
28 °
28 °
61 %
6.2kmh
40 %
man
28 °
tirs
27 °
ons
29 °
tors
29 °
fre
30 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Karpathos
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Karpathos #iKarpathos #VisitKarpathos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her