Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Kanchanaburi

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Thailand

#Thailand Rejser til Thailand Thailand forbindes ofte med eventyr, romance, og afslapning. Landet er hjemsted for et væld af jungler og skjulte monumenter som bygger bro...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kanchanaburi

Slip væk fra byen og ned til de smukke omgivelser ved Kwai floden i Kanchanaburi. Det betagende område har den perfekte blanding af det nye og det gamle Thailand, med masser af kultur , kombineret med et livligt natteliv og fantastiske udendørs aktiviteter! Kanchanaburi by er et fantastisk sted at udforske og et af de mest berømte vartegn er broen over Kwai floden, som både er meget rørende og fascinerende at opleve. Den smukke nationalpark Thungyai ligger også i samme by og den er blandt andet på UNESCO’s liste over verdensarv .

Ferier ved Kwai floden vil uden tvivl åbne øjnene for en anderledes og mere unik del af Thailand. Regionens historiske kontekst og de berømte historier fra krigens tid er med til at gøre området til et must see for gæster der er interesseret i historie og kultur. Museet er en sand øjen-åbner og man kan endda gå hen over broen på Kwai floden, hvor nogle af de originale materialer stadig hører til hvilket gør båndet til Kanchanaburi’s historie og fortid endnu stærkere.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Kanchanaburi Boutique & Luksushoteller

#Kanchanaburi Kanchanaburi Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Oplev Kanchanaburi Hovedstaden i provinsen ligger ved krydset mellem floderne Kwai Yai...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kanchanaburi
overcast clouds
23.5 ° C
23.5 °
23.5 °
93 %
1.9kmh
100 %
ons
23 °
tors
27 °
fre
32 °
lør
33 °
søn
33 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kanchanaburi #iKanchanaburi #VisitKanchanaburi #Thailand #VisitThailand #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kanchanaburi
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her