Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kanchanaburi

Thailand Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Kanchanaburi

#Kanchanaburi Rejser til Kanchanaburi Slip væk fra byen og ned til de smukke omgivelser ved Kwai floden i Kanchanaburi. Det betagende område har den perfekte blanding...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Kanchanaburi Video

Anbefalede luksushoteller

Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster.

Oplev Kanchanaburi

Hovedstaden i provinsen ligger ved krydset mellem floderne Kwai Yai og Kwai Noi, hvor de sammenløber med Mae Klong. Broen på Kwai, kendt fra de sorte historiebøger, ligger også her.

Bro over floden Kwai

Byen Kanchanaburi har omkring 54.000 indbyggere. Det blev grundlagt af kong Rama I som hovedforsvarslinjen mod de burmesiske angreb. Det er hovedstaden i provinsen med samme navn og ligger i den sydlige del.

Økonomisk er byen meget veludviklet i forhold til resten af ​​landet. De vigtigste indtægtskilder for beboerne inkluderer: sukkerindustrien, landbrug og smykkefremstilling. Byens beboere tjener også et stort overskud fra turisme, hvor Kanchanaburi er den mest besøgte og smukkeste af de vestlige provinser i Thailand.

Størstedelen af ​​den lokale befolkning i Kanchanaburi fører det typiske landsbyliv, som er tæt knyttet til landbruget. Der er betydelige etniske minoriteter blandt byens beboere, såsom Mon- og Karen-mindretalene. Det lokale landsbysamfund finder glæde ved at dvæle stille og simpelt, i harmoni med naturen og fuld af respekt for de love, der styrer den. Befolkningen i Kanchanaburi har rige folkelige traditioner, der spænder over fem århundreder, hvilket er særlig tydeligt i deres karakteristiske musik og dans.

Kanchanaburis historie er især knyttet til visse tragiske begivenheder under 2. verdenskrig. I årene 1943-1945 blev over 60.000 allierede krigsfanger og omkring 250.000 indbyggere i Thailand, Burma, Cambodja og Indonesien tvunget til at udføre slavearbejde ved opførelsen af ​​en monumental jernbane, der skulle forbinde Bangkok med hovedstaden i Burma. I løbet af arbejdet døde omkring 12.000 krigsfanger (hovedsageligt fra Storbritannien, Australien og USA) og over 100.000 lokale beboere.

Historien om dette tragiske byggeri blev beskrevet af Pierre Boulle. I 1950’erne blev filmen Bridge on the Kwai skudt ud fra bogen. Både David Lean-fortællingen og filmen hjalp med at cementere den tragiske legende om floden Kwai. Ruinerne af træbroen, dens efterfølger fra stål fra 1943 og den allierede militære kirkegård er en turistmagnet, der bringer tusindvis af besøgende til byen Kanchanaburi år efter år. Der er museer både nær togstationen og i nærheden af ​​den militære kirkegård, der forklarer hvert objekts historie.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Thailand valuta, Bath

1 Bath = 100 satang. 25, 50 satang 1, 2, 5, 10 Bath฿20, ฿50, ฿100, ฿500, ฿1000 Bath Thailand National Bank #thailand #bath #currency #thb

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kanchanaburi #Thailand #5Hotel #LuxuryHotels #LuxuryVacation #WellnessVacation #TopHotels

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her