Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kalymnos

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kalymnos

Kalymnos er en lille ø i Det Ægæiske Hav og er en af de rigeste øer i Grækenland. Den Venetianske Republik brugte øen som en flådebase og deres indflydelse, ligesom den osmanniske indflydelse, dominerer stadig øen den dag i dag. Det er en af de få øer, som ikke så noget tyrkisk indvandring til øen i løbet af den osmanniske periode, så græsk-ortodoksi dominerer også øens kultur.

På trods af dette faktum er øen selv faktisk ikke afhængig af den græsk-ortodokse kirke. Et fælles erhverv på øen er at dykke efter svampe, og det er blevet gjort siden tiderne med Homer og Aristoteles. Hvorfor skal folk besøge Kalymnos? Fordi det er en mulighed for at se den moderne og antikke græske kultur sammen.

Agios Savvas-klostret

Klostret er lokaliseret på toppen af en bakke over Pothia og er navngivet efter øens skytengel. Det er svært at gå glip af det med dets røde tegltag, og en udflugt til klostret vil tilbyde en panoramaudsigt over hele byen, havnen nedenfor og havet. Savves den Nye er mest kendt for det arbejde, han udførte gennem de sidste tyve år af sit liv, som efter signende indeholdt mirakler. Som en nylig tilføjelse til englene af den ortodokse kirke vil du se fantastiske freskoen og vægmalerier inden for klostrets mure, som gør turen op ad bakken eller til Pothia det hele værd.

Emporio Beach

Der er helt sikkert mere velplejede strande, som findes på Kalumnos, men de fleste er ved resorts, hvor mange mennesker har tendens til at samles. Du kan stadig få en fantastisk strandoplevelse på Empirio Beach, men uden al turistrodet. Der er meget få faciliteter på dette sted, som befinder sig en kort tur nord for Pothia, hvilket gør besøget meget fredfyldt. Med sandede steder, der lader dig slappe af, vil du være i stand til at nyde det krystalklare vand at svømme eller snorkle i, hvis du har udstyret med dig. Hvis du har brug for en dag væk fra det hele, så er Empirio Beach helt sikkert stedet at besøge.

Telendos øen

Øen blev separeret fra Kalymnos på grund af et stor jordskælv, men der er stadig en forbindelse mellem Kalymnos og Telendos-øen med båd. Der er ingen veje på Telendos, og der er en lille fiskerby på øen, hvilket gør det til det perfekte sted at udforske… så længe du medbringer dit eget udstyr! Der ligger en middelalderlig fæstning, bygget til Sankt Konstantin, som er på øen og vil lade dig nyde dine omgivelser fuldstændigt, og der er også massevis af ruiner at udforske på øen.

Øen Kalymnos har sin selvstændige ånd, hvilket bevises ved dit første øjekast på øen. Fordyb dig selv i kulturen, når du udforsker historien og overvej, hvad tradition og hsitorie betyder for dig. Men masser af ruiner at udforske, morderne faciliteter at nyde og strande, hvorpå du kan slappe af, har Kalymnos mange at tilbyde dig under dit besøg.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kalymnos
few clouds
26.7 ° C
26.7 °
26.7 °
73 %
4.1kmh
20 %
søn
26 °
man
26 °
tirs
25 °
ons
25 °
tors
26 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Kalymnos
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kalymnos #iKalymnos #VisitKalymnos #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her