Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Kaliningrad

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Kaliningrad

Som det administrative centrum af Kaliningrad Oblast er byen en føderal del af Rusland, selvom det er en enklave langs Østersøen. Det er en del af det område, som var del af Tyskland indtil slutningen af 2. verdenskrig, da sovjetiske styrker besatte området, efter krigen endte.

Tyske beboere blev smidt ud i årene efter krigen, og sovjetter ankom og tog deres plads, og populationen har været mest russisk lige siden. Omringet af Polen og Litauen tilbyder dette unikke bybillede et utal af udforskningsmuligheder, som vil gøre din oplevelse her sjov og spændende. Har du planer om at besøge Kaliningrad i den nærmeste fremtid? Hvis der er, så er her et par forslag, som måske kan gøre din tur endnu mere speciel!

Der er mange museer i Kaliningrad

Et af de mest unikke ting ved byen er det faktum, at der er et væld af uddannelsesmæssige museer, som tilbyder et glimt af den lokale kultur. Det starter med Immanuel Kant Museet, der ofte betragtes som en af grundlæggerne for moderne filosofi. Du vil også skulle besøge Museum of History and Arts, da det inkluderer mange lokale artefakter, som er blevet fundet i området. The Amber Museum kan findes nær Rossgarten Gate, som i sig selv er en af de originale overlevende porte fra den gamle by, og det er også værd at udforske i sig selv.

Hvis du er interesseret i at se andre dele af den gamle by, så bør du finde vej til Juditten Church. Kirken blev bygget i det 13. Århundrede og har fungeret som vigtigt knudepunkt for de tre forskellige trosretninger i flere århundrede. Der er mange kalkmalerier indenfor, som du bør se, inkluderende skildringer af de 12 apostles liv, mange legendariske skabninger, og selvfølgelig historierne om Maria og Jesus.

Der er også nogle gode parker i byen!

På en smuk dag er der mange, der migrerer til Kaliningrad Zoo. Det var en del af den gamle by og åbnede først i 1896. Der er over 300 forskellige racer, som kalder zoo deres hjem, og der er et væld af dyreskulpturer i parken. Der er en del bygninger på grunden, som er fra før krigen, og der er også et stor springvand. Grunden har også et arboret, der har en del sjældne planter, blandt andet et tempeltræ.

Der er også to kunstige søen i byen, som giver mulighed for afslapning. De er meget passende kaldet den ”lave dam” og en ”høje dam”, og de blev dokumentet for første gang i det 13. århundrede af den tyske orden. Det giver mulighed for at fiske, hvis du ønsker det, og den ”høje dam” er tæt på Amber Museet, så du kan nemt gøre en hel dag ud af byens porte, museet og derefter dammen.

Rejser til Kaliningrad, Rusland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Kaliningrad og Rusland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Kaliningrad Tourist Information Office

Plosjtsjad Pobedy 1
Kaliningrad 236019

T: +7 401 255-52-00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Rusland

#Rusland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Rusland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Rusland

#Foodie Rusland Foodie Video Mad i Rusland På grund af Ruslands størrelse er køkkenet varieret og afhænger af den region, man rejser til. Inden for landets grænser...
FAQ Wiki og fakta om landet

Rusland i historiebøgerne

#History Ruslands historie video Historie kort fortalt Ruslands kulturelle oprindelse begyndte oprindeligt i det nuværende Ukraine og Hviderusland. Folket, kendt som østslaverne, opstod i det 3. århundrede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kaliningrad
scattered clouds
15 ° C
15 °
15 °
53 %
2.4kmh
50 %
man
16 °
tirs
19 °
ons
18 °
tors
16 °
fre
13 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KALININGRAD
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kaliningrad #iKaliningrad #VisitKaliningrad #Russia #VisitRussia #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her