Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Kalamata

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kalamata

Du har måske hørt om Kalamata før grundet deres oliven eller dansen der opstod i området, som en af de største byer i området Peloponnese har den rigtig meget at tilbyde.

Mange mennesker vælger at besøge et af de mindre travle resorts for rigtig at nyde hvad området har at byde på. De er utroligt mange muligheder for at slappe af og have det sjovt i området. Byen er er bygget på den ældgamle by Pharai, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse.

Historien siver ud af porene fra Kalamata

Grækenlands historie er veldokumenteret dog er den ikke altid veludstillet. Der er mange små museer rundt omkring der tilbyder besøgende at se på støvede udstillinger af mannequiner for en uhørt høj pris… Dette er dog absolut ikke måden man ville beskrive Messenias arkæoligiske museum på. Museet inspirerer og opmuntre folk til at lærer i et børnevenligt miljø. Du kommer til at se talrige eksempler på Grækenlands historie og du får endda mulighed for at se nogle gamle skatte.

Grækenland har ry for deres jagt på viden og intelligens, grækerne vidste dog også hvordan man forsvarede sig selv når dette blev nødvendigt. På militærmuseet finder du flere forskellige udstillinger der variere lige fra den Tyrkiske besættelse af området til moderne militært forsvar af landet. For at give museet et ekstra magisk touch giver folk fra hæren den guidede tour.

Et sidste stop kunne være museet for folkeeventyr for at få en nuik oplevelse hvis vejret tillader det. Du kan ikke undgå at se dette museum takket været dens utroligt blå farve de har valgt at male bygningen. Dog er de historiske artefakter inde i bygningen fra lokalområdet rigtig interessant. Det er et velholdt og godt ledet museum der holder styr på og giver overblik over de lokale traditioner og giver et sjovt indblik i Kalamatas kultur.

Hvad har Kalamata ellers at byde på?

Du kommer absolut til at se en masse ting med temaet oliven under dit visit til Kalamata. Men ved Aragma er det slet ikke så dårlig en ting. Aragma er en lille café der servere små tallerkener med lækker mad på den traditionelle måde. Om end ikke for andet så gør et pit stop her for at prøve calamarien, det er den mest friske du finder og er til at tykke så du ikke føler du sidder og tykker i et gummidæk.

Hvis du hellere selv vil lave din mad, kan du tage ud og nyde den lokale atmosfære på den lokale markedsplads. På markedet finder du blandt andet frisk oliven olie, figner og dine yndlingssnacks. Glem ikke at kigge forbi Milopetra for nogle gourmet snacks der for eksempel byder på, ja du gættede det, Oliven.

Kalamata er et vidunderligt samfund der elsker at have det sjovt. Det betyder at du får den perfekte mulighed for at nyde din ferie og glemme alt om verdens stress og jag.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Kalamata
few clouds
22.9 ° C
22.9 °
22.9 °
53 %
0kmh
20 %
fre
31 °
lør
32 °
søn
32 °
man
30 °
tirs
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
KALAMATA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Kalamata #iKalamata #VisitKalamata #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her