Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Cairo

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Kairo

Hovedstaden i Egypten er måske ikke den ældste by i landet, men Kairo har masser af spændende antikke bygninger mv inden for byens centrale område. Den moderne by blev grundlagt i det 10. århundrede, men den blev bygget på fundamenter af den gamle by Memphis. Et ophold i Kairo giver den besøgende nem adgang til Giza-pyramide komplekset, Nildeltaet og interessante vidundere fra den antikke verden.

Historiske Cairo blev erklæret som en verdensarvssted i 1979. Den gamle murede by omkring citadellet byder på hundredvis af palæer, befæstninger, moskeer og markedspladser at udforske. Her finder du Egyptens ældste moske, der har stadig står i sin oprindelige form, hvilket giver besøgende en sjælden chance for at opleve Abbasid-arkitekturen. Der er også flere museer i verdensklasse i Kairo. Sørg for at reservere en dag for at udforske Museum for Egyptiske antikviteter.

Kairo er også den eneste by i verden, hvor du er garanteret at kunne blive underholdt på enhver tid på dagen. I 2011 blev den kaldt verdens “bedste 24-timers by”. Det er ikke kun natklubber eller barer. Du finder samlingspunkter for elskere af shisha, caféer og endda familievenlige steder, der tilbyder sene natte aktiviteter. Kairo er også en af ​​de få byer med islamiske påvirkninger, der har flere kasinoer.

Når man besøger Egypten, er en udforskning af kulturen altid en topprioritet. I Kairo finder du det muligt at nyde den antikke verden mens du slapper af i den moderne verden. Fusionen af ​​de to her er storslået og noget, som alle bør opleve mindst én gang i livet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Cairo Boutique & Luksushoteller

#Cairo Cairo Video Anbefalede luksushoteller Viser en liste over de mest populære luksushoteller, der anbefales af gæster. Luksus ferie Leder du efter en luksusferie i byen? Se på anbefalede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Cairo
scattered clouds
34.8 ° C
34.8 °
33 °
48 %
5.1kmh
40 %
søn
33 °
man
37 °
tirs
39 °
ons
40 °
tors
42 °

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #Cairo #iCairo #visitCairo #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cairo
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her