Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Zagreb turistinformation

Zagreb er Kroatiens hovedstad og største by

#Zagreb Rejser til Zagreb Zagreb er den største by i Kroatien, og den er unik, fordi den er delt op i 17 forskellige bydele. Den er...

Hotel & Apartment Zagreb

Zagreb Julemarked

Zagreb, Kroatiens hovedstad, ligger kun 200 km fra Trieste og grænsen til Italien og godt 300 km fra Wien og Budapest. Denne historiske by huser nogle af de smukkeste julemarkeder på kontinentet. Den kroatiske hovedstad i advent vil byde dig velkommen med en typisk julestemning med lyden af juleklokker, duften af honningkager, duften af gløgg og smagen af forskellige lokale delikatesser. I juleperioden tilbyder Zagreb en række begivenheder. Blandt byens mange attraktioner i juleperioden er isparken (Ledeni -parken), den levende fødsel (Žive božićne jaslice), den fantastiske adventstunnel (Advent u tunelu) og de mange julemarkeder spredt rundt i byen.

Advent u Zagrebu

Zagreb julemarked, Advent u Zagrebu. Kroatiens hovedstad er i de senere år blevet en af ​​de mest eftertragtede destinationer for elskere af julemarkeder i hele Europa. Zagreb julemarkeder er gentagne gange blevet valgt blandt de bedste markeder på kontinentet.

Markederne finder sted i den smukke bypark Zrinjevac (Advent na Zrinjevcu), på Europas plads (Advent na Europskom trgu) og på mange gader og pladser i byen. Børns advent (Kod Rudolfa – Advent za velike i male) finder sted i den smukke natur på Strossmayer Square. Julemessen (Božićni sajam) finder sted i mange gader og pladser i byen, såsom Bogovićeva ulica, Gajeva ulica, Petrićeva ulica (trgovina), Varšavska ulica.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 11.00 til 20.00

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
KroatienZagrebCentrumTBAX-masHotel Info

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her