Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Strasbourg turistinformation

Strasbourg

#Strasbourg Visit Strasbourg Strasbourg ligger i Frankrig, nær ved den tyske grænse, og kendes bedst som hjemstedet for den Europæiske Union. Der findes en lang række politiske...

Hotel & Apartment Strasbourg

Strasbourg Julemarked

Strasbourg er berømt for det historiske julemarked, der har været afholdt siden 1570 på domkirkepladsen, dette marked er det ældste julemarked i Frankrig. Julemarkedet i Strasbourg tilbyder de besøgende et strejf af eventyr og rig smag, som for eksempel på Bredle markedet, “Bredle” er lækkert traditionelle slik der traditionelt produceres i juletiden.

Hele byen er oplyst i hele juleperioden. Markedet er meget smukt og hyggeligt, især sidst på eftermiddagen, når byen tænder lyset og butiksvinduer skinner, dekorationer pryder facaderne, duften af ​​krydderier og kanel fylder luften og i kirkerne synges julesange.

Markedet er fuld af produkter og traditionelle varer, slik, gløgg, pandekager og dekorationer til træet. Ud over de traditionelle boder er der i juletiden mange arrangementer, herunder koncerter, underholdning og sejlture for børn. Julemarkedet i Strasbourg med mere end 300 boder fordelt på flere forskellige steder er et af de største julemarkeder i Europa.

Christkindelsmärk Strasbourg

Det traditionelle julemarked i Strasbourg, Christkindelsmärk Strasbourg, finder sted på Place Broglie. Dette marked med mere end 100 boder er byens vigtigste og finder sted på stedet for det gamle Christkindelsmärk, det ældste julemarked i Frankrig. Der er juledekorationer, keramik, duge og servietter, glassmykker, dekorationsgenstande og håndlavet legetøj, krydderier til madlavning og Alsace wienerbrød.

Marché de Noël de la Cathédrale

Julemarkedet ved katedralen, Marché de Noël de la Cathédrale. Naturskønt julemarked på pladsen i den store gotiske katedral i Strasbourg.

Village du pays invité

Landsbyen der inviterer, Village du pays invité, ligger på Place Gutenberg. Hvert år dedikerer Strasbourg dette marked til et andet land.

Le marché des délices de Noël d’Alsace

Markedet for julelækkerier i Alsace, Le marché des délices de Noël d’Alsace. Typisk marked dedikeret til Alsace julens kulinariske traditioner. Du finder den berømte vin fra Alsace, foie gras, bredle og mange andre julekulinariske specialiteter i regionen.

Le marché des irréductibles petits producteurs d’Alsace

Markedet for små producenter i Alsace, Le marché des irréductibles petits producteurs d’Alsace, ligger på Place des Meuniers. Dette marked er organiseret af små producenter fra Alsace og dedikeret til lokale produkter.

Le Village du partage

Le Village du partage ligger på Place Kléber. Dette marked holder en gammel tradition i live hos indbyggerne i Strasbourg for at efterlade gaver under det kæmpe juletræ til byens fattige borgere. Over 80 velgørende organisationer arrangerer denne begivenhed, hvis indtægter er øremærket til velgørenhed. Markedet finder sted omkring det store juletræ (Grand Sapin) på pladsen Kléber.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 11.00 til 20.00, fredag fra 11.00 til 21.00

Julemarkeder Frankrig 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
FrankrigParisParvis de l’Hôtel de Ville de Paris14/11 2021 – 6/1 2022InfoHotel Info
FrankrigColmarMarché de Noël de Colmar26/11 - 29/12 2021InfoHotel Info
FrankrigHaguenauMarché de Noël - Haguenau25/11 - 31/12 2021InfoHotel Info
FrankrigNiceVillage de Noel6/12 2021 – 5/1 2022InfoHotel Info
FrankrigStrasbourgNoël à Strasbourg26/11 - 30/12 2021InfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Frankrig 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her