Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Salzburg turistinformation

Salzburg

#Salzburg Visit Salzburg Salzburgs særlige blanding af raffinement, charme og elegance opleves bedst ved blot at vandre i byens omgivelser. Wolfgang Amadeus Mozarts fødeby er malerisk...

Hotel & Apartment Salzburg

Salzburg Julemarked

Salzburg er Mozarts by fyldt med musik og det er en kunstby med en smuk gammel by, Altstadt, fyldt med monumenter og museer. Julemarkederne for Jesusbarnet, Christkindlmarkt, afholdes i Salzburg ved foden af fæstningen Hohensalzburg, ved katedralen og i byens historiske centrum.

Julemarkederne i Salzburg er dannet af boder hvorfra hundredvis af sælgere, der har meget forskelligartede produkter som blomster, julepynt, stearinlys, røgelse, mad, drikkevarer, juledelikatesser, varme og krydrede specialiteter, punch, gløgg og masser af dekorative genstande.

Salzburger Christkindlmarkt

Traditionen og atmosfæren på julemarkedet i Salzburg er en ideel ramme til at starte julen. Hvert år imponeres de mange besøgende af charmen ved katedralen med traditionelle boder, lysdekorationer og de mange boder. Blandt markedets attraktioner er traditionelt håndværk og lokale produkter. Julemarkedet i Salzburg er en fest i enhver forstand, der er masser af shows med traditionelle kor for børn og skolegrupper.

Adventmarkt im Burghof

I gården til Hohensalzburg fæstningen er, Stimmungsvoller Adventmarkt im Burghof. Et charmerende julemarked der finder sted i gården til fæstningen Hohensalzburg. Du kan komme hertil til fods eller du kan tage svævebanen. Der er en smuk udsigt over Salzburg og byens megen julepynt. Her finder du masser af boder og der er et stort underholdningsprogram i de smukke rammer i gården til middelalderborgen.

Hellbrunner Adventzauber

Julemarked på Hellbrunn Slot, Hellbrunner Adventzauber. En romantisk gårdhave, en sti beklædt med fakler og en julekalender i stor størrelse er en del af magien ved Hellbrunn Advent. Børn kan komme på en tur i slæde trukket af rensdyr.

Weihnachtsmarkt Mirabell

Julemarked på Mirabell pladsen, Weihnachtsmarkt Mirabell. Julemarkedet foran Mirabell paladset er et andet af de populære julemarkeder i Salzburg.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 10.00 til 21.00

Julemarkeder Østrig 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
ØstrigWienWiener Weihnachtstraum RathausplatzCANCELLED 2021InfoHotel Info
ØstrigSalzburgChristkindlmarkt am Dom- und ResidenzplatzCANCELLED 2021InfoHotel Info
ØstrigInnsbruckMaria-Theresien-StrasseCANCELLED 2021InfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Østrig 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her