Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Riga turistinformation

Riga

#Riga Visit Riga Riga, som er Letlands hovedstad, er en vigtig havneby, og det primære finansielle og kommercielle center for alle de baltiske lande. Byen blev bygget...

Hotel & Apartment Riga

Riga Julemarked

Riga, Letlands hovedstad, ligger ved mundingen af Daugava -floden, tæt på Østersøen. Byen blev grundlagt i det trettende århundrede af tyskerne, og byen blev hurtigt en del af Hansaforbundet og blev en vigtig handelshavn ved Østersøen. Riga tilhørte Knights of the Teutonic Order og blev i det syttende århundrede svensk, i det attende århundrede blev det erobret af russerne, der gjorde det til en af de vigtigste havne i landet.

Rigas historiske centrum er en del af UNESCOs verdensarvsliste, og lige i Rigas historiske centrum – i adventstiderne – finder julemarkedet sted, er markedspladsen domkirkepladsen. Selv byen Riga, såsom den nærliggende by Tallinn hævdede fødslen af det første juletræ, det ser ud til, at i Riga for første gang i 1476 blev dekoreret et juletræ.

Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš

Riga julemarked, Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņš, afholdes i det historiske centrum af Riga, på domkirkepladsen, og varer indtil ortodoks jul. Boderne udstiller fine håndværksstykker såsom lysestager i lettisk træ, baltiske ravsmykker, sølvsmykker, handsker, hatte og tørklæder, duftlys, uldsokker, trælegetøj. Blandt markedets lækkerier: gløgg, ristede mandler, lettisk honning, honningkager, varm te. Blandt begivenhederne i forbindelse med markedet finder du koncerter med julesange og traditionelle lettiske sange, og for børn julemandens postkontor.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – starten af januar

Åbningstider

Hver dag fra 10 til 20 (fredage og lørdage til 22)

Julemarkeder Letland 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
LetlandRigaDoma LaukumsTBAInfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Letland 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her