Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Prag turistinformation

Prag

#Prague Visit Prag Før i tiden rejse man udelukkende til Prag for at drikke billig øl og se, hvordan livet foregik bag Jerntæppet. Det var godt tre...

Hotel & Apartment Prag

Prag Julemarked

Julemarkedet, Vánoční trhy, i Prag er dannet af to markeder, der finder sted på den gamle rådhusplads og Wenceslas pladsen, de to andre mindre markeder er beliggende i Vinohrady (Vánoční trhy Náměstí Míru) og Republic Square (Náměstí Republiky). Alle fire markeder er inden for en kort afstand fra hinanden.

Prags julemarkeder består af boder, der sælger tjekkisk kunsthåndværk, varm mad som pølser og lokale specialiteter samt varme drikke, for eksempel gløgg (svařené víno eller svařák). Du kan købe glasvarer, trælegetøj, duftlys, håndlavede smykker, keramiske krus, hatte og tørklæder, dukker og juletræer.

På den gamle rådhusplads bygger man en Fødselskirke med dyr, en krybbe og med karaktererne, der skildrer Maria, Josef, Jesusbarnet og de tre konger. I midten af ​​den gamle rådhusplads er endelig et kæmpe juletræ fuld af lys.

Vánoční trhy Staroměstské náměstí

Julemarked i den gamle byplads, Vánoční trhy Staroměstské náměstí. Det vigtigste julemarked i Prag, mange boder, et stort og lyst lyset juletræ på pladsen afholdes også koncerter og musikalske begivenheder.

Vánoční trhy Václavské náměstí

Julemarkedet på Wenceslaspladsen, Vánoční trhy Václavské náměstí. Markedet finder sted i den nedre del af Wenceslas Square og er præget af et stort juletræ.

Vánoční trhy Náměstí Republiky

Republik pladsen julemarked, Vánoční trhy Náměstí Republiky. Markedet består af omkring 35 træhuse med juledekorationer, mistelten, adventskranse, lys, kager og slik.

Vánoční trhy Náměstí Míru

Julemarked Náměstí Míru Square, Vánoční trhy Náměstí Míru. Náměstí Míru er hovedtorvet i Vinohrady distriktet. På julemarkedet er der omkring 60 træhuse, der sælger lys, legetøj, julepynt, kager, juleretter og meget mere.

Vánoční trhy Tylovo náměstí

Tylovo pladsen julemarked, Vánoční trhy Tylovo náměstí. Dette lille julemarked består af omkring 20 træhuse med legetøj, julepynt, kager og mange gaveideer.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 09.00 til 19.00 (weekend: fra 09.00 til 20.00)

Julemarkeder Tjekkiet 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
TjekkietPragStaroměstské náměstíCANCELLED 2021InfoHotel Info
TjekkietPragVáclavské náměstíCANCELLED 2021InfoHotel Info
TjekkietPragnáměstí RepublikyCANCELLED 2021InfoHotel Info
TjekkietPragTylovo náměstíCANCELLED 2021InfoHotel Info
TjekkietPragnáměstí MíruCANCELLED 2021InfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Tjekkiet 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her