Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Monaco turistinformation

Hotel & Apartment Monaco

Monaco Julemarked

Fyrstedømmet Monaco, der har været styret af Grimaldi dynastiet siden 1297, er et af de mindste lande i verden, kun efter Vatikanstaten. Den lille nation er på tre sider omgivet af fransk territorium, mens den på den ene side har udsigt over Middelhavet, grænsen til Italien er kun 10 km væk. Fyrstedømmet består af et byområde med fem hovedkvarterer: Monaco-Ville, La Condamine, Monte Carlo, Fontvieille og Moneghetti.

Fyrstedømmet Monaco er et lille kongerige, der i de senere år er blevet takket være skattefaciliteterne en privilegeret bolig for velhavende mennesker og det internationale jetset. Dette forårsagede en massiv konstruktion på hele den lille stats område, som i dag for at afhjælpe manglen på jord er begyndt at rive land fra havet. Skoven af bygninger, der kendetegner byerne Monaco og Monte Carlo, er i dag blevet et af de mest kendte symboler på den franske riviera.

Monaco, Village de Noël

Julemarkedet i Fyrstendømmet Monaco finder sted i Port Hercule i Quai Albert 1er, hvor der genopbygges en dejlig julelandsby, Village de Noël, der består af boder, der danner et livligt julemarked, der byder på gaveideer og kulinariske lækkerier.

Håndværk er en af styrkerne på dette marked, men også de regionale produkter og kulinariske specialiteter spiller en væsentlig rolle i udstillernes forslag. Blandt andre attraktioner, der er til stede hvert år, byder julen i Monaco normalt også på workshops for børn, spil, et pariserhjul og en skøjtebane.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt søndag til torsdag fra 11.00 til 21.00. Fredag og lørdag fra 11.00 til 22.00

Julemarkeder Monaco 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
MonacoMonacoLe village de NoëlTBAX-masHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Monaco 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her