Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Innsbruck turistinformation

Innsbruck

#Innsbruck Visit Innsbruck Innsbruck ligger i den vestlige del af Østrig op mod Alperne og der er nem adgang til Brennerpasset for dem, der ønsker at...

Hotel & Apartment Innsbruck

Innsbruck Julemarked

Innsbruck var en befæstet grænsepost i Romerriget. Beliggende på de vigtige adgangsveje til Italien. I det trettende århundrede udviklede Innsbruck sig til en by, der blev mere og mere vigtig op til det 16 og 17 århundrede hvor Innsbruck blev residens for kejser Maximilian I af Habsburg, kejser af Det Hellige Romerske Rige.

Julemarkederne i Innsbruck ligger langs Maria-Theresien-Strasse som er indgang til middelalderbyen og i hele den såkaldte Altstadt. Blandt attraktionerne finder du eventyrruten og den levende julekalender. Der er også boder på Marktplatz, nær floden Inn, og for god udsigt over byen kan du besøge julemarkedet, der finder sted ved Hungerburg. For at komme dertil kan du bruge Hungerburgbahn.

Selvom du let kan fare vild blandt boderne på de forskellige julemarkeder i Innsbruck, behøver du ikke blive sulten. Smag på nogle af specialiteterne fra Tirols køkken, de kan købes i nogle af de mange boder. Blandt de lækkerier du kan smage er knödel, der kan være både søde og salte, apfelstrudel, speck og tyrolske oste som Graukäse og Bergkäse.

Innsbrucker Christkindlmarkt

Christkindlmarkt in der Innsbrucker Altstadt

Julemarked i det historiske centrum af Innsbruck, Christkindlmarkt in der Innsbrucker Altstadt. I hjertet af den gamle bydel i Innsbruck med ​​de gyldne tage finder du det traditionelle julemarked. Specielt kendt for Eventyrruten og Levende julekalender. Boder der sælger brød, trælegetøj, glas og vaser, tyrolsk kunsthåndværk, lys og juletræspynt.

Weihnachtsmarkt in der Maria-Theresien-Straße

Julemarked i Maria-Theresien-Strasse, Weihnachtsmarkt in der Maria-Theresien-Straße. Her oplyses de elegante gader i Innsbruck af et hav af lys, glas og krystal. De mange boder, moderne belysning og et spændende sortiment supplerer det traditionelle julemarked i hjertet af byen.

Christkindlmarkt am Marktplatz

Julemarked på Marktplatz, Christkindlmarkt am Marktplatz. Der er et julemarked på Marktplatz pladsen i Innsbruck der er et marked designet til hele familien. Her er der attraktioner som karrusellen, en zoologisk have og meget mere for børn. Ud over juleboder, hvor man finder gaveideer er der masser af gastronomiske specialiteter.

Panorama Christkindlmarkt Hungerburg

Panorama julemarked i Hungerburg, Panorama Christkindlmarkt Hungerburg. Med Hungerburgbahn til julemarked med panorama over Innsbruck. Når du først er på toppen vil du ikke kun have en vidunderlig udsigt over Innsbruck og byens omgivelser, men også en række kulinariske lækkerier samt boder med alt til juletiden.

Wiltener Weihnachtszauber-Christkindlmarkt St. Nikolaus

Julemarked i Wiltener Platzl og i Hans-Brenner-Platz i St. Nikolaus (Wiltener Weihnachtszauber-Christkindlmarkt St. Nikolaus. Disse to markeder er dedikeret til kunsthåndværk og typiske lokale produkter.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 11.00 til 20.00, weekend fra 11.00 til 21.00

Julemarkeder Østrig 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
ØstrigWienWiener Weihnachtstraum RathausplatzCANCELLED 2021InfoHotel Info
ØstrigSalzburgChristkindlmarkt am Dom- und ResidenzplatzCANCELLED 2021InfoHotel Info
ØstrigInnsbruckMaria-Theresien-StrasseCANCELLED 2021InfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Østrig 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her