Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Colmar turistinformation

Colmar

#Colmar Visit Colmar Colmar er en lille by, der ligger i Alsace-regionen i det nordøstlige Frankrig. Alsace er det sted, hvor Frankrig møder Tyskland, og regionen...

Hotel & Apartment Colmar

Colmar Julemarked

Den gamle bydel i Colmar er dekoreret og oplyst med lys, langs gaderne vises julelys, trubadurer der spiller fløjte, trælegetøj, farvet glas, kranse, kor og traditionelle koncerter, levende jul, udendørs skøjtebaner, den store postkasse til julemanden, og derefter de typiske produkter fra Alsace som bredle, anis eller gløgg med kanel og appelsin.

Marchés de noël de Colmar

Julemarkedet i Colmar, Marchés de noël de Colmar / La Magie de Noël au Pays des Etoiles, er et af de mest typiske julemarkeder i Alsace. Markedet i Colmar ligger på flere forskellige steder omkring byens historiske centrum.

Place des Dominicains

Julemarked, Marché de Noël – Place des Dominicains, på Place des Dominicains. På torvet i den gamle dominikaner kirke, i maleriske omgivelser, præsenterer lokale købmænd deres produkter i mere end 60 boder.

Place de la Cathédrale

Julemarked, Marché de Noël – Place de la Cathédrale. Her ligger et antal boder hvor kokke fra mesterrestauranter sammensætter guddommelige retter, fra forret til dessert og specialiteter fra Alsace.

Place Jeanne d’Arc

Julemarked, Marché de Noël – Place Jeanne d’Arc. Marked dedikeret til lokale produkter, dette marked rekonstruerer miljøet i en gammel Alsace landsby. Her kan du købe gastronomiske lækkerier som foie gras, juleslik, vin og spiritus fra Alsace.

Place de l’Ancienne Douane

Julemarked, Marché de Noël – Place de l’Ancienne Douane. Denne del af julemarkedet består af cirka 50 boder placeret omkring springvandet Schwendi i midten af ​​pladsen og Koïfhus.

Marché des artisans – Koïfhus

Marked for håndværk og antikviteter, Marché des artisans – Koïfhus. Marché intérieur d’artisanat d’art et d’antiquités. Dette marked for kunsthåndværk og antikviteter finder sted inde i det middelalderlige palads i Koïfhus. Du finder kreationer fra omkring tyve lokale håndværkere. Der vil også være antikviteter.

Marché de Noël des enfants

Børnenes julemarked, Marché de Noël des enfants – Petite Venise. Et sandt paradis for små børn, en sti beklædt med farverige huse, spil, animerede dyr, trækarrusellen og den store postkasse til julemanden.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 10.00 til 19.00, weekend fra 10.00 til 20.00

Julemarkeder Frankrig 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
FrankrigParisParvis de l’Hôtel de Ville de Paris14/11 2021 – 6/1 2022InfoHotel Info
FrankrigColmarMarché de Noël de Colmar26/11 - 29/12 2021InfoHotel Info
FrankrigHaguenauMarché de Noël - Haguenau25/11 - 31/12 2021InfoHotel Info
FrankrigNiceVillage de Noel6/12 2021 – 5/1 2022InfoHotel Info
FrankrigStrasbourgNoël à Strasbourg26/11 - 30/12 2021InfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Frankrig 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her