Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Budapest turistinformation

Budapest

#Budapest Visit Budapest Budapest er Ungarns største by og en af ​​de største i hele Europa. Oprindeligt var byen en keltisk koloni indtil ungarerne kom og...

Hotel & Apartment Budapest

Budapest Julemarked

Ungarns hovedstad og landets vigtigste by, Budapest blev grundlagt i slutningen af det nittende århundrede ved fusionen af byerne Buda, der ligger på den vestlige bred af Donau, og Pest, der ligger på den østlige bred.

Grundlagt af romerne under navnet Aquincum, som en legionær fæstning. I det sekstende århundrede blev den besat af tyrkerne, der først mistede byen i 1686. Fra dengang var den en del af Habsburg imperiet indtil det østrigske nederlag under første verdenskrig.

Budapest er Ungarns vigtigste turistattraktion, byen med udsigt over Donau, den er afgrænset af Budas bakker og den pannoniske slette.

Adventi Ünnep a Bazilikánál

Julemarked i Sankt Stefanskirken (Adventi Ünnep a Bazilikánál). Dette julemarked, et af de smukkeste i Budapest, finder sted på torvet Szent István tér foran Stefanskirken (Szent István Bazilika) og også langs Zrínyi gaden. I midten af ​​markedet er et stort juletræ, der også har en skøjtebane til børn på 200 kvadratmeter. Hver nat vil basilikaen blive oplyst af et spektakulært lysshow. Vil også blive organiseret adskillige kunstneriske og kulturelle manifestationer. Årets særlige attraktion vil være en 3D projektion på basilikaen, der kan ses fra alle hjørner af Stefanspladsen med 3D briller. Med sin maleriske natur, snesevis af sælgere i charmerende boder, regionale maddelikatesser og mangfoldig underholdning betragtes Budapests julemarked som en af ​​Europas smukkeste begivenheder, der skal ses i juletiden.

Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron

Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásáron. Julemarked på Budapests marked, der ligger på Vörösmarty pladsen, kan du besøge mere end hundrede træhytter, der ligner bjerghytter, sælger typiske genstande for ungarsk kunsthåndværk og naturligvis et stort udvalg af ungarske specialiteter: frisk ungarsk brød (lángos), grillpølser (Kolbasz), grillet kød (Pecsenye), sød karamel, Bejgli (typisk juleslik fyldt med valmue eller valnødder og rosiner), Szalon cukor (chokolade til at hænge på træet fyldt med marcipan, frugtgelé eller vanillecreme), ungarsk strudel (Rétes), ingefærkager, ristede kastanjer, Tocai -vin, abrikosbrændevin og glögg (Forralt bor) smagt til med honning, kanel eller nelliker.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Mandag til fredag: 11 – 22. lørdag og søndag: 10 – 22.

Julemarkeder Ungarn 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
UngarnBudapestBudapesti Karácsonyi VásárTBAInfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Ungarn 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her