Søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bratislava turistinformation

Slovakiet ligger i det østlige Europa hovedstaden er Bratislava

Bratislava

#Bratislava Visit Bratislava Bratislava der ligger ved Donau floden er den største by og hovedstad i Slovakiet og det er en unik by der grænser op...

Hotel & Apartment Bratislava

Bratislava Julemarked

Bratislava, Slovakiets hovedstad, ligger ved Donau floden, en smuk beliggenhed mellem bjergene i Alperne og Karpaterne, ikke langt fra den østrigske hovedstad Wien. Byen Bratislava har en interessant gammel by domineret af det smukke slot, den gamle bydel er en labyrint af gader og pladser, hvor du kan se fine bygninger i alle stilarter fra gotisk, renæssance, barok og mange andre.

Hovedtorvet (Hlavné námestie), den gamle markedsplads, er hvor du kan finde Bratislava julemarked. Den nærliggende Hviezdoslavovo plads er også flot.

Vianočné trhy Bratislava

Bratislava julemarked (Vianočné trhy Bratislava) finder sted på byens hovedtorv (Hlavné námestie) og franciskanernes plads (Františkánske námestie). Julemarkedet består af mere end 100 boder, der præsenterer varer til gaver lavet af træ, glas, læder, flet, bivoks, slovakisk kunsthåndværk, juletræer og mange slovakiske delikatesser såsom pølser og kødsteg, kålsuppe, kartoffelpandekager og honningkager. Lokale håndværkere som smede, keramikere og glarmestre udstiller og producerer deres produkter direkte ved siden af ​​det gamle rådhus (Starej Radnice).

Der er et stort kulturprogram, der hvert år arrangeres sammen med julemarkedet med koncerter, dans, sange og folkedanse og forestillinger for børn. Disse begivenheder er organiseret på hovedtorvet. I løbet af julen er Bratislava smuk takket være belysningen, der pryder hele den gamle by.

Datoer for julemarkedet

Normalt slutningen af ​​november – december

Åbningstider

Normalt hver dag fra 10 til 22.

Julemarkeder Slovakiet 2021

LandByJulemarkedDatoMere infoHotel info
SlovakietBratislavaHlavné námestieTBAInfoHotel Info
Ovenstående finde du en liste med julemarkeder i Slovakiet 2021.

Du kan se de julemarkeder hvor der lige nu er beslutning om at gennemføre julemarkedet og i hvilken periode. Du kan finde link til den officielle side for julemarkedet som er der hvor du kan finde de mest opdaterede informationer.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#julemarked #julerejser #flensborg #lubeck #hamborg #rostock #julegaver #julepynt #tyskland #endagstur

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her