Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#JohnsonsPoint

Antigua og Barbuda

#Antigua and Barbuda Rejser til Antigua og Barbuda Skønt landet er opkaldt efter dets to største øer, omfatter Antigua og Barbuda flere mindre øer, der udgør...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Johnson’s Point

Johnsons Point ligger på den caribiske ø Antigua’s vestkyst og stedet er berømt for dets pink og hvide sandstrande og koralrev. Ferier til Johnson’s Point kan byde på varmt klart vand, afslappet caribisk atmosfære og spektakulære udsigter ud over de nærliggende tropiske øer St Kitts og Montserrat. Hvad end man gerne vil ud og snorkle på Cades Reef, opleve English Harbours historie eller bare slappe af på stranden, så har Johnson’s Point noget for enhver smag.

Johnson’s Point har utroligt lækkert vejr, lav luftfugtighed og en kølende brise som blæser ind fra havet for ikke at nævne stedets perfekte beliggenhed på den solrigeste af alle de øst-caribiske øer, Antigua! Ferier til Johnson’s Point er ideelle til både par og familier. Resortet kan byde på en lækker strand, varmt, klart vand som er perfekt til at snorkle i, og masser af tropisk landskab der bare venter på at blive udforsket! Der er også masser af attraktioner på øen, inklusiv den travle English Harbour, som har rigeligt med flådehistorie og øens kulturelle centrum, St. Johns. Og hvis man gerne vil lidt ud på vandet, kan man tage en bådtur rundt om Antigua, eller besøge naboøen Barbuda. Her kan man se på sunkne skibsvrag og besøge det smukke Barbuda Fuglereservat, som har en fantastisk udsigt.

Johnson’s Point ferier byder også på caribisk madlavning og masser af forskellige restauranter at vælge imellem, både sofistikerede restauranter og familievenlige strandbarer. Og hvis man har lyst til at fortsætte sin aften ude i byen så behøver man ikke gå længere end til de nærmeste strandbarer på den nordlige side af øen, hvor der er masser af sjove steder at drikke rompunch, nyde musikken og den smukke solnedgang.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Antigua og Barbudas turistkontor

#Touristboard Antigua and Barbuda Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST #AntiguaAndBarbuda #visitAntiguaAndBarbuda #iAntiguaAndBarbuda #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

St John's
few clouds
25.8 ° C
27.1 °
25.8 °
71 %
3.6kmh
20 %
tors
28 °
fre
28 °
lør
28 °
søn
29 °
man
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#JohnsonsPoint #iJohnsonsPoint #VisitJohnsonsPoint #AntiguaAndBarbuda #VisitAntiguaAndBarbuda #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

JohnsonsPoint
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her