Hop til: Om, Kort, Transport, Guider, Turistinformation, Helligdage, Vejrudsigt, SoMe eller søg i verden - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Jersey

Video præsentation

Se en præsentations video fra landet og bliv inspireret til en rejse

Rejser til Jersey

Jersey er den største af Kanaløerne, der er lige ud for Normandiets kyst, men hører under den Britiske Krone som et afhængigt territorium, og er et selvstyrende parlamentarisk demokrati.

Det har selvbestemmelse og du vil denne se uafhængige ånd overalt, når du besøger denne smukke ø på din næste ferie. Selvom mere end halvdelen af øen er tilegnet landbruget, er der stadig masser af muligheder for at gå på opdagelse og slappe af, mens du er ude og rejse.

Planlægger du et besøg til Jersey i den nærmeste fremtid? Hvis dette er tilfældet, har vi sammensat nogle vigtige forslag, som du bør overveje at indarbejde i dine egne planer for en uforglemmelig ferie. Lad os tage et kig!

Tag en køretur og nyd øen

Et af de mest unikke aspekter af Jersey er øens åbenhed. Under en køretur rundt på øen, vil du ofte finde vejboder, der indeholder ekstra landbrugsprodukter, blomster og mad. Tage lidt penge med, få fat i lidt proviant, frisk fra gården, og nyde at tilbringe en smuk solskinsdag med at udforske landskabet. Der er masser af gårdboder, der også sælger landbrugsvarer direkte, men det er et underholdende eventyr at finde vejboderne.

Når du er færdig med din tur rundt på øen, anbefaler vi at tage over til St. Brelade Bay strand. Der er faciliteter omkring stranden, så du kan få noget at spise eller gå på indkøb, hvis du ønsker det. Sandet på stranden er vidtstrakt og rent og der ligger haver omkring stranden, der bare stråler med farve hele året rundt. Tag en tur langs promenaden, snup en is, og find et fredfyldt sted at nyde udsigten over havet.

De tyske underjordiske tunneller er et interessant eventyr

Uden for Storbritannien er folk ikke klar over, at Jersey blev besat af Tyskland under Anden Verdenskrig. Nazisterne styrede øen i fem år, og selvom de underjordiske tunneler annonceres som værende et museum, er det ikke din gennemsnitlige spadseretur gennem en moderne bygning. De er gravet ind i bakkerne i St. Peters-dalen og fortæller historien om besættelsen, og ser på, hvordan øen klarede sig under denne oplevelse. Der er en have til at sidde og tænke, faciliteter på stedet, og formningsaktiviteter for de små.

Mens du er ved at udforske Jerseys historie, er en anden seværdighed, du skal tage dig tid til, Mont Orgueil Slot. Dets beliggenhed har til formål at beskytte øen fra en invasion fra Frankrig og det er ligesom en tidslomme til middelalderen, når du besøger det. Der er et ekspansivt netværk af tårne​​, trapper, og skjulte rum, man kan udforske over hele området. Der er også en café og butik på stedet.

Der er flere fantastiske museer rundt omkring i Jersey

Denne øs historie går over 1000 år tilbage i tiden, hvilket betyder, at der er flere museer, der er fascinerende at udforske, der hver behandler bare en lille del af den tid. Et af de bedste er Pallot Steam, Motor and General Museum. Det udforsker øens historie inden for transporten og omfatter forskellige mindeværdige ting. Dampmaskiner, traktorer, cykler og legetøj, der afspejler dette emne, kan alle findes her. Planlæg at bruge mindst et par timer til at gennemse det hele!

Hvis du elsker at udforske niche museer, vil du også nyde Mansell Samlingen. Han var F1 kører, så du vil finde mange trofæer, han vandt i løbet af sin racing karriere. Mansell fortæller under gennemgangen af museet og du får lært 4 af hans F1 racere at kende helt personligt under et besøg der. Selv hvis du ikke rigtig ser Formula One racing, vil du nyde den dybde, dette lille museum har at tilbyde besøgende.

Er du klar til mere af Jerseys historie?

En af de bedst bevarede neolitiske gravpladser i hele Europa kan findes på Jersey. La Hougue Bie tjente også som en tysk underjordisk bunker, og du er velkommen til at udforske grundene på egen hånd. Tag te med, som du kan nyde, besøge kapellet, hvis du ønsker det, og se den korte film, der er blevet sammensat om dette sted. Der er et udstillingsværelse, man kan besøge, og gravkammeret er blevet renoveret for nylig for at give lettere adgang til stedet.

For endnu et eksempel på en historisk oplevelse, var Lothringen Batteriet et WWII batteri, der er et meget interessant sted at gå tur en eftermiddag. Disse gamle batterier er måske nok forladte, men du kan virkelig kan få en fornemmelse af, hvordan livet var, når man skulle bemande kanonerne med den konstante forventning om en invasion. Det er let at se, hvorfor nazisterne gerne ville have denne ø, når du ser opstillingen af ​​dette batteri, og der masser af fantastiske udsigter, du kan nyde, mens du udforsker. Planlæg et besøg i weekenden, hvis du gerne vil have adgang til bunkerne.

Er du sulten? Her er hvad vi anbefaler!

Hvis du leder efter et godt måltid midt på dagen, kan vi varmt anbefale et stop på So Bar for en smagsprøve på det lokale køkken. Du kan finde en god frokost menu, der serveres hurtigt, og maden er af fremragende kvalitet. Det er et fantastisk sted at snuppe en burger, hvis du det er det, du har lyst til, men der er også nogle asiatisk inspirerede retter, man kan nyde. Sørg for at få ekstra rejekiks, som du kan spise med din ris!

Hvis du foretrækker mere af en pub atmosfære, så er Royal Oak et fantastisk sted at besøge. Der er ofte levende musik på stedet, og atmosfæren er helt fantastisk! Hvis det er lykkes dig at undgå at få for meget at drikke, er der et freeform glaspusteri lige nede af vejen, hvor du kan lave dine egne kunstværker til at tage med hjem som minde om den dejlige tid, du havde under dit besøg i Jersey.

Hvad enten du foretrækker at campere på stranden på en solrig dag, udforske øen i et afslappet tempo, eller tage dig tid til at lære mere om denne øs historie, giver Jersey alle chancen for at hygge sig på deres egen unikke måde.

 

Kort

Landekort som du kan bruge til at beregne afstande

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Byguider

Saint Helier

#Saint Helier Rejser til Saint Helier       #SaintHelier #iSaintHelier #VisitSaintHelier #Jersey #VisitJersey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Godt at vide

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Jerseys turistkontor

#Touristboard Jersey Tourism Authority Liberation Station St Helier JE2 3AS T: +44 (0) 1534 859000 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO   #Jersey #visitJersey #iJersey #touristinformation #touristoffice #touristboard
Lufthavnsinformation med live opdaterede afgangs og ankomst tavler

Saint Helier Jersey Airport

#JER #Airport Jersey Airport Saint Helier St Peter Jersey JE1 1BY Airport website IATA: JER ICAO: EGJJ ARRIVALS DEPARTURES Airport Information, Airport Transfer, Hotel, Transport Links, City Guide, Tourist Information, Live Arrivals, Live Departures,...

Vejr og vejrudsigt

Saint Helier
few clouds
15.7 ° C
15.8 °
14.6 °
79 %
11.3kmh
20 %
ons
15 °
tors
14 °
fre
14 °
lør
14 °
søn
14 °

Nationale helligdage

Her kan du se en oplistning af landets officielle nationale helligdage.

DatoHelligdageEngelsk
01/01NytårsdagNew Year's Day
VariabelLangfredagGood Friday
Variabel2 PinsedagEaster Monday
1 mandag i majEarly May Bank HolidayEarly May Bank Holiday
09/05BefrielsesdagenLiberation Day
Sidste mandag i majSpring Bank HolidaySpring Bank Holiday
Sidste mandag i augustSummer Bank HolidaySummer Bank Holiday
25/12JuledagChristmas Day
26/122 JuledagBoxing Day

Hvad syntes andre om rejser til landet ?

Her kan du se hvad andre syntes om rejser til landet. Du kan også selv give din anbefaling og du kan skrive dine gode eller dårlige rejseoplevelser i kommentarfeltet.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
JERSEY
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på siden:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Jersey #Europe #VisitJersey #TouristInformation #Adventure #Holiday

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her