Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#JerezDeLaFrontera

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Jerez de la Frontera

Jerez de la Frontera, også bare kaldet Jerez ligger lige midt i mellem bjergene og havet. Du vil støde på talrige store kvægfarme i området og en af de bedste vin industrier i miles omkreds. Sherry produktionen i området er også yderst populær, og sendes rundt til hele verden.

Katedralen i byen er utroligt smukt!

Det er ikke ofte du får et katedral at se der blander tre meget forskellige arkitektoniske stilarter sammen, uden at de er en moderne bygning. Jerez katedralen som fik sin status i 1980 gør lige præcis dette ved at blande barokken, neoklassisk og den gotiske stil sammen. Katedralen er bygget i det syttende århundrede og er et åbent katedral understøttet af støttepiller og en fantastisk kuppel. Det bemærkelsesværdige artefakt katedralen er i besiddelse af er et gotisk kors fra det femtende århundrede.

Alcazar fæstningen byder på en masse smukke oplevelser. Det starter i fæstningens udvendige haver. De stjerneformede springvand komplimenteres af sæsonbestemte blomsterbede der alt sammen er designet for at hjælpe dig med at slappe af og nyde skønheden omkring dig. Brug lidt af din tid på at vandre rundt her og lad dine tanker flyve. Du ender højst sandsynligt med at udtænke noget unikt og skønt omkring livet!

Er du klar til flere udendørs eventyr?

Hvis du tager dig tid til at besøge Jerez Zoologiske have får du en unik mulighed for at nyde det simulerede Serengeti miljø. Der er masser af dyr der kan kalde denne park sit hjem. Den zoologiske have ligger ved havnen. Der er sågar et center for vilde dyr der er kommet til skade eller er syge hvor de kan komme ovenpå igen.

Du kunne slå dig lidt ned for at få noget at spise fra en butik i mens du er i zoologisk have eller i mens du er ude at gå på opdagelse i gaderne, eller du kunne bestille bord på Sabores. Sabores ligger i Chancilleria, så hvis du befinder dig her har du allerede en fordel.

Hvis du bruger noget tid i Barrior de Santiago er dette også et godt sted at få stillet sin opdagelseslyst. Der er et museum i området der fremviser oldgamle græske artefakter, nogle dateres helt tilbage fra det syvende århundrede før kristi fødsel. Der er talrige skjulte små skatte spredt ud over nabolaget, så vær ikke bange for at gå på opdagelse.

Rejser til Jerez de la Frontera, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Jerez de la Frontera og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Jerez de la Frontera Tourist information

Edificio Los Arcos
Plaza del Arenal
s/n, 11403 Jerez de la Frontera, Cádiz

T: +34 956 33 88 74

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Jerez de la Frontera
clear sky
23.3 ° C
24.3 °
21.8 °
55 %
3.6kmh
0 %
søn
29 °
man
28 °
tirs
28 °
ons
29 °
tors
32 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
JerezdelaFrontera
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#JerezdelaFrontera #iJerezdelaFrontera #VisitJerezdelaFrontera #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her