Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Jefferson City

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Jefferson City

Missouris hovedstad begyndte sit liv mod slutningen af ​​det 18. århundrede efter europæernes ankomst. I 1821 blev Jefferson City hovedstad i Missouri, og i dag overses denne undervurderede by ofte af besøgende, der søger efter mere åbenlyse turistattraktioner og feriedestinationer.

Jefferson City er tæt på et væld af vingårde og vinmarker, som ofte tilbyder guidede ture og bidrager til regionens allerede sunde turistindustri. Inden for selve byen har den kuplede Missouri State Capitol Building stolt udsigt over bybilledet og floden fra sin forhøjede beliggenhed.

Karakter er en ting, som Jefferson City har i overflod takket være dens mangfoldighed af gamle og stilfulde bygninger, der er i særlig god forsyning omkring Jefferson Landing State Historic Site. Vær især opmærksom på det tidligere Union Hotel (nu byens Amtrak Station), Christopher Maus House og også Jefferson Landing Building (ofte kendt som Lohmans Landing Building). Stående stolt på Lafayette Street er Missouri State Penitentiary, et kæmpe maksimalt sikkerhedsfængsel, der fungerede mellem 1836 og 2004 og nu åbnes for medlemmer af offentligheden som en temmelig usædvanlig og finurlig turistattraktion. Hvis du foretrækker mindre indespærring, så overvej en tur til Runge Nature Center, hvor nogle enorme sequoias ledsages af bevaringsstier og masser af indfødte Missouri-dyreliv. For en intim aften med underholdning er der ofte nogle meget overkommelige shows iscenesat på det lille Scene One Theatre på East High Street.

En sightseeingtur i Jefferson City begynder ofte med en rundvisning i Missouri State Capitol Building, hvor du kan beundre håndværksnærbilledet og nyde nogle ekstraordinære kunstværker, hvoraf mange blev købt på grund af et uventet overskud af midler til bygningen projekt. Capitol dateres tilbage til det andet årti af 1900’erne og har et hviskende galleri inden for selve kuplen samt en udsigtsplatform på taget og en spektakulær lysekrone, der blev restaureret i 2007 til det fyrstelige beløb på 500.000 US $. Lige nede ad vejen og tæt på flodbredden ligger Missouri Governor’s Mansion, som har et særligt storslået interiør komplet med en ekstravagant trappe og utallige antikviteter. I nærheden er også Missouri State Supreme Court Building på West High Street, hvor en attraktiv fransk-renæssance facade er frontet af rød mursten arkitektur med enkle stensøjler placeret foran hver fløj.

En række spændende og interessante mindesmærker er spredt rundt i Jefferson City centrum. Hold øje med det koreanske og Vietnam veteranmindesmærke på Monroe Street og Soldiers Memorial Plaza inden for University of Lincoln’s campus. Og på West Capitol Avenue husker Lewis og Clark Trail Monument disse modige opdagelsesrejsende.

Hvis du gerne vil lære lidt information om både byens og statens historie, er et besøg på Missouri State Museum bestemt i orden. Museet ligger på første sal i hovedstaden og drives af Department of Natural Resources og kan prale af omkring 70.000 levn og artefakter, herunder borgerkrigsflag og meget militaria, samt bymodeller og naturudstillinger. Cole County Historical Museum ligger ved siden af ​​Jefferson Landing State Historic Site og kaldes hjem af mange værdifulde samlinger, mens kunstelskere rådes til at afslutte deres besøg for at falde sammen med den enormt populære Jefferson City Art Exposed Gallery Crawl, iscenesat to gange om året, i begyndelsen af ​​maj og igen i slutningen af ​​september. For kunstforståelse hele året inkluderer valgene Art Bazaar på East High Street, Capital Arts på Missouri Boulevard og Elizabeth Rozier Gallery på Jefferson Street.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Missouri Tourism

Missouri Division of Tourism
P.O. Box 1055
Jefferson City, MO 65102

T: +1 573-751-4133

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Jefferson City
clear sky
30.7 ° C
31.5 °
29.6 °
66 %
3.1kmh
1 %
tors
34 °
fre
31 °
lør
28 °
søn
28 °
man
27 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
JeffersonCity
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#JeffersonCity #iJeffersonCity #VisitJeffersonCity #Missouri #VisitMissouri #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her