Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Javea

Spanien Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Javea

Javea tilbyder en fantastisk blanding med en smuk gammel by, en havn og en vidunderlige strækning af gyldent sand. Denne by ved havet et et fremragende valg til en all-round-ferie i solen. Den attraktive by Javea ligger mellem Denia og Altea på kysten Costa Blanca i Spanien. Javea har 24 km kystlinje med en række strande at vælge imellem, såsom Playa de Arenal, La Grava, Tango og mindre og mere afsides steder såsom: La Sardinera og Portichol. Tag til det gyldne sand på Playa de Arenal og gå langs strandpromenaden og find det perfekte sted at stille din liggestol og parasol for en dag med solbadning uden afbrydninger på din badeferie i Javea. Hvorfor ikke prøve nogle af de vandsportsfaciliteter, der er tilgængelige på stranden eller bare slappe af og se børnene plaske rundt i det lave rolige vand.

En ferie i Javea er en god mulighed for at tage på opdagelse, hvorfor ikke tage ind i den gamle bydel og slentre rundt i de gamle gader og rundt i den gotiske kirke. Tag en smule at spise og et hvil eller køb nogle souvenirs på markedet på din ferie. Javea har også en livlig havn, der er et besøg værd på din ferie i Javea. Du kan tage en gåtur op af bjerget og se en vidunderlig udsigt ud over byen og havet nedenunder. Du kan også prøve noget golf på din ferie i Javea med nogle fremragende baner i byen eller i nabobyerne Denia og Moraira.

Hvorfor ikke benytte dig af muligheden for at leje en bil på din ferie i Javea og udforsk kystlinjen eller tag til den flotte bjerglandsby Guadalest efterfulgt af et stop ved den lokale vingård, så du kan købe nogle forsyninger på din ferie i Javea. For en skøn dag ude med børnene på din familieferie i Javea kan du tage til vandlandet Aqualand eller safariparken Vergal. En virklig fornøjelse vil være et besøg i Terra Mitica, der er en af de største forlystelsesparker i Spanien. Efter en lang dag kan du finde de lokale restauranter og smage noget frisk fisk og noget sangria.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Turismo de Valencia

Agència Valenciana del Turisme
Ciutat Administrativa 9 d’Octubre
Torre 2 -planta 3. C/ Castán Tobeñas 77
46018 Valencia

T: +34 961209800

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Xàbia
clear sky
27.5 ° C
32.1 °
25.4 °
54 %
1.8kmh
0 %
man
26 °
tirs
25 °
ons
23 °
tors
24 °
fre
25 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Javea #iJavea #VisitJavea #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Javea
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her