Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Jamestown

Saint Helena - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Sankt Helena

#SaintHelena Rejser til Sankt Helena Beliggende i det sydlige Atlanterhav, næsten midt mellem Sydamerika og Afrika, er Sankt Helena en tropisk vulkansk ø, og det er...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Jamestown

Jamestown er et af de mest isolerede samfund i verden. Byen blev oprindeligt grundlagt i 1659 af East India Company, og mange af de bygninger, der etableredes i det 18. århundrede overlever stadig.

Der er over 100 bygninger i alt i Jamestown, som blev etableret i daværende James Valley. Mange af disse er bygget af vulkansk sten taget direkte fra øen. Sørg for at besøge St. James Kirken under dit ophold, den er bygget i 1772 og det er den ældste anglikanske kirke på den sydlige halvkugle.

Jamestown er berømt for at øen fungerede som hjem for Napoleon, da han blev sendt til Saint Helena i eksil i 1815. Øen tjente også som et af de vigtigste baser som Royal Navy brugte under deres bestræbelser på at stoppe slavehandelen i det 19. århundrede.

Stejle klipper er på begge sider af byen, så projekteringen er langt og tyndt. Du kan gå op af trapperne kaldet “Jacobs Ladder” for at komme til toppen af ​​klipperne hvorfra der er fremragende udsigt over byen. Trappen er belyst om natten, og der er et årligt løb der kårer den hurtigste M/K på trapppen. Husk at besøge af Longwood House der er museum for Napoleons eksil.

Jamestown er isoleret, men tiderne ændrer sig. Adgangen til øen er ved at blive bedre og der er nu kommet lufthavn på øen og dette kunne måske betyde, at det nu er en god tid at starte et stor eventyr. Gør som Napoleon – Tag til St Helena og tag en slapper!.

 

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Jamestown
overcast clouds
17.2 ° C
17.2 °
17.2 °
75 %
7.1kmh
100 %
tirs
18 °
ons
18 °
tors
18 °
fre
18 °
lør
18 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Jamestown
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#SaintHelena #Jamestown #iJamestown #visitJamestown #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her