Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Izmir

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Izmir

Izmir, der i oldtiden var kendt som Smyrna, har over 3.500 års dokumenteret historie som by. Byen har altid været kendt som handelssted takket være dens gunstige beliggenhed ved Middelhavet og har set mange forskellige kulturer passere gennem dens mure.

Alexander den Store er kendt for at have genopbygget byen i 340 f. Kr., efter den var blevet ødelagt under persisk herredømme. Byen blev testamenteret til Romerriget 200 år senere og har været en international havneby lige siden. Hvorfor skal folk besøger Izmir? Historien har måske ikke altid smilet til Izmir, men den har gjort, at byen har udviklet stor styrke, og dette har så udviklet stor kultur.

Shop på Kemeralti markedet

Hvis du gerne vil vide, hvordan det er at shoppe på et tyrkisk marked, er der ikke et bedre marked i landet end Kemeralti Market. Det er udendørs med mange hjørner, hvor du kan få lov til at nyde en kop kaffe eller måske lidt æblete. Find gader fulde af bryllupstøj, køkkenredskaber og næsten alt andet, du måtte have brug for eller ønske. Du vil blive overrasket, ikke kun over de priser, der er tilgængelige på markedet, men også kvaliteten af varerne. Ethvert besøg i Izmir bør omfatte et besøg på Kemeralti markedet.

Oldtidsbyen Efes er et sted, der skal udforskes

Der er historiske steder, der beholder deres værdi på grund af deres placering. Der er historiske steder, der holder værdi på grund af deres betydning for samfundet eller på grund af den måde, hvorpå de ændrede historien. Og så er der historiske steder som oldtidsbyen Efes, hvor græsk og romersk kultur kommer til live i pragtfuld herlighed. Selve byen er kun delvis udgravet, men der er stadig et helt amfiteater, bade, et bibliotek og en processionsvej at udforske. Med statuer i massevis, skjulte gangbroer, og meget mere, behøver du ikke at elske historie for at elske dette historiske sted.

Konak-torvet og klokketårnet

Måske er du færdig med at handle, og nu vil du bare gerne hvile dig og se havet. Måske sidder du med en kop kaffe i hånden på en kølig dag og har lyst til bare at nyde at have tid til dig selv udendørs. Måske elsker du at gå på opdagelse i store åbne områder, hvor der stadig er monumenter. Uanset hvad du kan lide at gøre, har Konak-torvet en masse at byde på. Et klokketårn står vagt mellem palmerne i det intrikate flisetorv, hvor det gamle og det nye Tyrkiet mødes. Det er simpelthen et vidunderligt sted at holde pause et øjeblik og reflektere.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Izmir Tourist information

Akdeniz Mah. 1344 Sokak No:2 Pasaport
35210 Konak/İzmir

T: +90 232 483 51 17

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Drik ikke ufiltreret vand fra hanen

Når du rejser er det vigtigt at vide hvor du uden problemer kan drikke postevand, og hvor det er bedre at lade være. De amerikanske...

Hvad spiser man i Tyrkiet

#Foodie Tyrkiet Foodie Video Mad i Tyrkiet Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

İzmir
scattered clouds
31.6 ° C
32 °
31 °
36 %
9.3kmh
40 %
ons
32 °
tors
34 °
fre
37 °
lør
37 °
søn
36 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Izmir

Balcova er et distrikt i byen Izmir, som sidder lige ved kysten af Izmir-bugten. Balcova har været kendt siden oldtiden for Agamemnon-badene, der ligger i distriktet, fordi vandet har været kendt for at hjælpe med gigt, eksem og endda galdesten. I oldtiden blev mange hudlidelser anset for at være spedalskhed, og da disse bade kan hjælpe med at kurere hudsygdomme, rejste mange mennesker hertil for at blive fysisk og åndeligt rene igen. Med alle Izmirs bekvemmeligheder i nærheden og havet inden for gåafstand, kan Balcovas kosmopolitiske centrum opfylde alle dine behov. Uanset om du blot ønsker at slappe af i de termiske swimmingpools eller bade eller at tage en indkøbstur efter nogle lokale varer, vil du være i stand til at more dig hver dag på din rejse til denne fantastiske distrikt.

Gå på opdagelse i Incrialti søfartsmuseum

Der er masser af udstillinger at lære om og udforske på dette museum, som huser en udrangeret ubåd og fregat fra den tyrkiske flåde. Ikke alene kan du lære om traditioner inden for den tyrkiske flåde, men du vil også være i stand til at udforske de tekniske aspekter af bådene på museet. Det kan hjælpe folk til at forstå, hvordan det virkelig er, at leve på havet, og den ​begrænsede plads, man må finde sig i, når man arbejder på en båd. Hvorfor starter hver ordre fra skibsføreren med “Bismillah?” Dette museum er simpelthen bare sjovt, lærerigt og en fantastisk måde at tilbringe en eftermiddag på.

Gå en tur ved havet i Balcova

Hvis du har formået at få fat i en fiskesandwich, så er du klar til at gå en tur langs havet. Der er masser af handlende, der har håndlavet sengetøj, du kan gennemse, og glem ikke at snuppe et tyrkisk tæppe i farten! Hvis du er på udkig efter en fantastisk og unik badekåbe, vil du også kunne finde en lokal handlende, der kan give dig noget særligt. Der er masser af musik at lytte til om aftenen, og et stort udvalg af restauranter – bare vær opmærksom på, at mad og alkohol ved havet kan være i den dyre ende. Alt i alt er investeringen i dig selv det dog vel værd.

Tag en dukkert på Balcova Thermal Hotel

Selvom priserne kan undertiden være pebrede, er en dukkert ved Bolcova Thermal hotel investeringen værd, hvis det er en kold dag, eller hvis du har fået ondt i leddene. Hotellet, der ligger i nærheden af ​​Bolcova Kipa, er omgivet af virksomheder med swimmingpools og rutchebaner, der også kan være en sjov adspredelse på en varm sommerdag. Uanset hvad, vil du være i stand til enten at varme op eller køle ned med noget forfriskende vand, der vil få dig til at føle dig rigtig godt tilpas.

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#turkey #visitturkey #izmir #iizmir #visitizmir #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

IZMIR
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her