Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Ipswich

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ipswich

Ipswich ligger i Suffolk regionen ved ​​floden Orwell flodmunding. Mange betragter byen som East Anglias bedste by ved vandet.

Omgivet af naturskønt landskab giver området en autentisk engelsk ferieoplevelse. Ipswich blander det gamle med det nye og her finder du det bedste fra begge verdener.

Historiske og arkitektonisk smukke bygninger ligger i et blomstrende shopping område med moderne butikker.

Fra byens centrum til havnefronten er der masser af muligheder for indkvartering. Fra bekvemt og moderne luksus, bo på et hotel eller en lejlighed i byområdet. For en fantastisk udsigt over vandet kan du vælge mellem en række pensionater og hoteller langs flodmundingen. Ipswichs smukke bugt er hjemsted for en række førsteklasses ferieejendomme.

Seværdigheder i Ipswich

Det tidligere industrielle havneområde er hjemsted for meget af byens maritime arv. Ipswich Dock er blevet et blomstrende kommercielt center.

Holy Trinity Church

Ipswich er rig på historie og er hjemsted for en række kulturarvsbygninger, der er et besøg værd. Af betydning er Holy Trinity Church placeret ved havnefronten. Kirken er vigtig, fordi den er en af de få, der blev bygget under William IVs regeringstid. Lad dig ikke narre af bygningens almindelige ydre, interiøret er et storslået kunstværk.

Ipswich Town Hall

En anden vigtig bygning er Ipswich Town Hall, bygget i 1866 af Bellamy og Hardy fra Lincoln. I dag bruges rådhuset stadig som et kunstcenter og arrangementer. Hallen er et fremtrædende galleri, der viser billedkunsten.

Tolly Cobbold brewery

Sammen med kunst er Ipswich også kendt for sin øl. Byen er hjemsted for det berømte bryggeri Tolly Cobbold, der går tilbage til 1800 tallet. Ombygget mellem 1894 og 1896 er det fortsat et af de fineste victorianske bryggerier i England.

Ip-art Festival

Ipswichs blomstrende kunstscene fejres hver sommer med den årlige Arts Festival kendt som Ip-art. Festivalen har været afholdt hvert år siden 2003 og har et program med begivenheder, herunder billedkunst, scenekunst, litteratur, film og musik.

Rejser til Ipswich, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Ipswich og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ipswich Tourist Information

www: Website Link

English Tourism Organisation

VisitBritain

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ipswich
overcast clouds
14.9 ° C
15.6 °
14.3 °
71 %
0.5kmh
100 %
man
14 °
tirs
20 °
ons
18 °
tors
18 °
fre
20 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Ipswich
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ipswich #iIpswich #VisitIpswich #England #VisitEngland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her