Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Ioannina

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Ioannina

Ioannina, der ligger på bredden af ​​Pamvotis-søen, er en af ​​de mindre byer, du skal sørge for at besøge, mens du tilbringer tid i Grækenland. Byen er oprindelig grundlagt i det 6. århundrede af den byzantinske kejser Justinian, og begyndte at blomstre efter det fjerde korstog erobrede Konstantinopel.

Selv om det længe har været en kilde til moderne græsk oplysning, sluttede selve byen sig officielt til Grækenland efter Balkan-krigene. Byen er blevet erobret flere gange gennem tiderne, men der findes stadig elementer der hylder oldtiden, og et af de bedste eksempler er hovedindgangen til den middelalderlige fæstning.

Det fantastiske teater i Dodona

Af alle steder, man kan besøge, eller ting, man kan gøre i Ioannina, er den ene ting, der altid bør være øverst på ​​listen, er et besøg på det gamle teater i Dodona. Selv om det er lidt af en rejse, og sandsynligvis vil tage hele dagen, er den historiske betydning rejsen værd. Det anses af mange for at være det ældste eksisterende græske orakel, og menes at datere hele vejen tilbage til det andet årtusinde f. Kr. Tag et øjeblik og stil et spørgsmål, mens du er ved oraklet, og lyt så til, at vinden blæser. Hvis du kan høre raslen af ​​blade, siger de gamle præsters tradition, at du har fået et “ja” svar.

Zagori-kløfterne

Hvis du nogensinde har besøgt Colorado, har du måske hørt om Hanging Lake omkring Glenwood Canyon. I hele verden er dette det eneste, der kan sammenlignes med Zagori, og det er helt ærligt en ret svag sammenligning. Kløfterne står i lys lue med skønhed, især om efteråret, når bladene skifter farve. Et uberørt grønt bassin tager imod et blidt vandfald. Der er snesevis af små, maleriske landsbyer, du kan nyde. Kun én ting er sikkert: hver gang du besøger Zagori, vil du finde noget nyt og anderledes at udforske.

Ioannina Slot giver dig en smagsprøve på forgangne tider

Selvom du kan få en smag af det moderne køkken i caféen på Ioannina Slot, giver selve slottet dig en smagsprøve på historien. Vidtstrakte plæner er med til at danne rammer for klassisk græsk kunst og skulpturer inden for den osmanniske arkitekturs grænser. Der er et byzantinsk museum, der også kan udforskes, og sørg for at tage dig lidt tid til at overveje gravstederne for dem, der var med til at gøre Grækenland til det sted, det er i dag. Et besøg på Ioannina Slot er en fantastisk måde at afslutte dit ophold her.

Med en sø, du kan udforske og masser af historiske steder, du kan nyde, har Ioannina har masser at byde på for den eventyrlystne sjæl. Lad historiens vinger bringe dig tilbage til gamle dage, mens du lytter efter, at guderne hvisker svarene til dig. Udforsk denne enestående del af Grækenland på dit eget tidspunkt, i dit eget tempo, og du vil aldrig fortryde den rejse, du har taget.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ioannina
clear sky
17.9 ° C
17.9 °
17.9 °
94 %
1.5kmh
0 %
søn
25 °
man
30 °
tirs
33 °
ons
35 °
tors
35 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
IOANNINA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ioannina #iIoannina #VisitIoannina #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her