Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Inverness

Storbritannien

#UnitedKingdom Rejser til Storbritannien Et besøg i Storbritannien er ofte ensbetydende med en beslutning om at gå på opdagelse i London, se Stonehenge og nyd et...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Inverness

Dybt i det skotske højland ligger Inverness, den nordligste by i Storbritannien, som ligger i Great Glen.

Det er en af de hurtigst voksende byer i hele Europa, og den ligger nær, hvor to store historiske slag fandt sted. Du kan besøge stedet, hvor indtrængende nordmænd i det 11. århundrede blev drevet på flugt i slaget Blar nam Feinne, og hvor slaget af Culloden fandt sted i det 18. århundrede, hvor de har et besøgscenter, der omfatter en interaktiv oplevelse af slaget.

Der er dog mere at se om oldtidens krigsførelse med en tur til Inverness, og denne by afventer dit besøg. Er du klar til at se nogle af de andre ting, der venter på dig?

Vi kan varmt anbefale Ness Island Walk!

Hvis du starter i byens centrum, er det en kort spadseretur til Ness Island Walk, og du vil føle det som om, du på magisk vis er blevet transporteret ud på landet. Det er ikke ualmindeligt at se sæler på denne tur, men det er mere sandsynligt, at du bliver bombarderet af tiggende måger, der tror du er kommet bare for at fodre dem. Der er en del broer her, der vil hjælpe dig til at krydse over floden, og selve øerne er forbundet via en række hængebroer.

Hvis du ikke har noget imod at gå lidt længere, kan du fortsætte langs stien og ende ved Floral Hall. Den passer definitionen af en skjult perle helt perfekt, da der normalt ikke er mange, der når hertil, men inden for vil du finde vandfald, mange forskellige planter og træer, og en smuk, hyggelig te-stue. Se dig om i haverne og nyd et lille mellemmåltid, og påbegynd så turen tilbage til bymidten Sæt omkring en halv dag til side til hele turen.

En tur til Inverness er ikke fuldkommen uden at standse her!

Inverness slot ligger på bakken, hvor dets tårne knejser over bymidten. Det solide og kompakte fort blev færdigbygget midt i det 19. århundrede. Det er bygget på fundamentet af et ældre middelalderslot, der blev fuldstændig ødelagt af jakobitterne i det 18. århundrede. Det er hovedsaligt bygget af lyserød sandsten, så det er et helt enestående sted at besøge. Slottet er oplyst om natten med en regnbue af farver, et simpelt, men storslået syn.

Hvis du nyder rejsen tilbage gennem tiden, skal du sørge for at tage lidt tid til også at nyde byens victorianske marked. Dette indkøbscenter daterer helt tilbage til 1890’erne, og det byder på en chance til at købe de ting, du har brug for, i meget bedre omgivelser end dit klassiske moderne megacenter. Afslut dagen med et måltid på Contrast Brasserie, hvor du kan få lækkert brunede tunger med citrongræs puré. Bestil tid tidligt – de bliver fyldt op meget tidligt.

Inverness er en ældgammel by, der har moderne charme, og de to smelter sammen for at give besøgende en meningsfyldt, mindeværdig oplevelse. Giv dig tid til at nyde en weekend eller en ferie i denne by, så vil du al tid se frem til den dag, hvor du kan komme tilbage.

Rejser til Inverness, Storbritannien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Inverness og Storbritannien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Inverness Tourist Information

36 High Street,
Inverness IV1 1JQ

T: +44 1463 252401

www: Website Link

Scottish Tourism Organisation

VisitScotland
Ocean Point One
94 Ocean Drive
Edinburgh EH6 6JH.

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Storbritanniens turistkontor

#Touristboard Great Britain Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST #UK #visitUK #iUK #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Storbritannien

#Storbritannien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Storbritannien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Storbritannien valuta, Pund sterling

1 Pound = 100 pence. 1, 2, 5, 10, 20, 50 pence £1, £2 pound£5, £10, £20, £50 Bank of England#UK #pound #gbp #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Inverness
few clouds
10.5 ° C
11.7 °
10 °
85 %
6.2kmh
20 %
søn
15 °
man
13 °
tirs
17 °
ons
10 °
tors
15 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Inverness
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Inverness #iInverness #VisitInverness #Scotland #VisitScotland #UnitedKingdom #VisitUnitedKingdom #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her