Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Innsbruck

Østrig

#Austria Rejser til Østrig Smukke bjergudsigter, udsøgte koncerthaller, god mad og drikke samt et væld af seværdigheder. De Østrigske alper byder på skiferier året rundt og...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Innsbruck

Innsbruck ligger i den vestlige del af Østrig op mod Alperne og der er nem adgang til Brennerpasset for dem, der ønsker at komme ind i Italien.

Hofkirche kan være den smukkeste kirke i Østrig

Den primære attraktion i Innsbruck er Hofkirche, og det er ikke underligt, hvorfor så mange i denne by er stolte af denne storslåede bygning. Det er en gotisk kirke, der blev bestilt i 1553 af Ferdinand I, og ingen udgifter blev sparet i design og konstruktion af denne bygning. Ekstravagant og overdådig, denne bygning er simpelthen fantastisk, specielt når den bliver belyst om aftenen og netten.

En anden af ​​de vidundere fra det 15. århundrede, som du finder i Innsbruck, er Hofburg. Oprindeligt bygget til Sigmund den rige, Maximilian I udvidede paladset til en barok byggestil. Den store sal er mesterværket i denne bygning med en længde på over 31 meter med et storslået malet loft og fantastiske detaljer.

Goldenes Dachl er huset med det lille gyldne tag og er vel nok Innsbrucks bedst kendte og mest fotograferede bygning. Balustraden er på første sal dekoreret med våbenskjold og anden etage er dekoreret med fine skulpturer. I huset finder du Olympia museum der beskriver de Vinter Ol der har været afholdt i Innsbruck.

Leder du efter flere skatte ?

Hvis disse smukke bygninger ikke er nok for dig, så brug lidt tid til at gå gennem Tiroler Landesmuseum. Den indeholder artefakter, der dateres tilbage til bronzealderen, og der er en række udstillinger, der fører dig gennem regionens historie med original kunst, der skildre vigtige begivenheder i regionen.

Volkskunst Museum er et andet museum der er værd at besøge. Der er et antal udskårne slæder og julekrybber du møder som det første, men så kommer du pludselig ind midt i den store samling af ​​ko-klokker og karnevalsmasker.

Innsbruck er en by, der tilbyder skønhed ved hver tur. Det er den perfekte by til en weekendferie, men kan også give den perfekte forlængede ferie for alle.

Flere seværdigheder i Innsbruck

Maria-Theresien-Strasse med Skt Anne søjlen i forgrunden er Innbrucks mest fotograferede motiv, når man kigger ned ad gaden ser man Alperne der rejser sig 2.334 meter op for enden af gaden. Maria-Theresien-Strasse i sig selv er et stort museum.

Stadtturm hvor der fra toppen er en flot udsigt ud over byen.

Heiblinghaus med en flot Rokokofacade konstrueret i 1700 tallet.

Dom zu Skt-Jakob er Innsbrucks katedral er ombygget fra oprindeligt udseende i begyndelse af 1700 tallet. Sammen med de farverige og meget ornamenterede huse omkring katedralen har du igen her et flot motiv til fotoalbummet.

Hofgarten er en flot park med masser af damme , bassiner og små søer.

Riesenrundgemälde er et kæmpemæssigt panoramabillede der skildrer slaget ved Bergisel under den tyrolske opstand i 1809.

Alpenzoo er en smuk park hvorfra du har en flot udsigt ud over området omkring Innsbruck, i zoo er der en lang række af de vilde dyr der lever i Alpeområdet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Innsbruck

Burggraben 3
6021 Innsbruck

T: +43 512 59850-0
F: +43 512 59850-107

www: website link

Tirol Tourismus

Tirol Info
Maria-Theresien-Straße
556020 Innsbruck

T: +43 512 7272 0

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Østrigs turistkontor

#Touristboard Austria Tourism Authority Österreich Werbung Vienna Vordere Zollamtsstraße 13 1030 Wien Austria T: +43 (0) 1 58 866 0 F: +43 (0) 1 58 855 20 Social Media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO#austria #visitaustria #iaustria #touristinformation...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Østrig

#Østrig #Covid19 Coronavirus status / statistik - Østrig Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Forbud og restriktioner mod E-cigaretter

Flere og flere rygere skifter fra normale cigaretter til e-cigaretter af forskellige årsager. Men husk på at i nogle lande er e-cigaretter forbudt, i...

Hvad spiser man i Østrig

#Foodie Østrig Foodie Video Mad i Østrig På grund af de afstande, som det engang så store Habsburgske imperium strakte sig, er køkkenet i det nuværende Østrig...

Julemarked i Innsbruck

Innsbruck turistinformation Hotel & Apartment Innsbruck Innsbruck Julemarked Innsbruck var en befæstet grænsepost i Romerriget. Beliggende på de vigtige adgangsveje til Italien. I det trettende århundrede udviklede...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Innsbruck
scattered clouds
24.2 ° C
25.2 °
22.4 °
62 %
4.6kmh
40 %
ons
25 °
tors
29 °
fre
18 °
lør
29 °
søn
33 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
INNSBRUCK
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#austria #innsbruck #iinnsbruck #visitinnsbruck #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her