Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Ilsenburg

Tyskland

#Germany Rejser til Tyskland Tyskland er blevet en leder i den Europæiske Union og stiger ud af sin mørke historie for at give besøgene virkelig unikke...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Ilsenburg

Ilsenburg er det perfekte indgangspunkt til den smukke Ilse dal. Byen er en fantastisk for dig som gerne vil besøge Harz Nationalpark eller har brug for et stoppested på vej gennem alle områdets lokale skove og bjerge.

Regionen er sprængfyldt med middelalderslotte, gamle tilbedelsessteder, og fine markeder hvor du kan finde et par skjulte perler.

Ilsenburg Kloster

Klosteret blev opført i det 11. århundrede og udgør en del af de mange historiske bygninger som er åbne for det offentlige i ny og næ. Vi anbefaler især et besøg til klosterets Refectory, med sine hvidkalkede vægge, søjler, og gulv, som hver især hjælper med at skabe en unik atmosfære.

Froschfelsen

Ved første øjenkast virker dette naturlige monument lidt som en stor bunke sten ovenpå hinanden, men når du kommer tættere på vil du opdage, at granitten har en bekendt form. Kan du regne ud, hvad den form er? Dette stop er et checkpunkt på Harzel Wandernadel vandreruten. Der ligger endda et andet checkpunkt i nærheden: Bremen Hut.

Am Kruzifix

Am Kruzifix blev først nævnt i 1640. Korset befandt sig ved sammenløbet af adskillige vandrestier og overlevede på magisk vis krigen. Det blev dog revet ned da Tysklands grænser ændredes i 1950erne. Nu står der et nyt kors på samme sted, som blev opført i 1990. Korset befinder sig 600 meter over vandoverfladen.

Mange vælger at besøge Ilsenburg for at udforske områdets utallige naturlige vidundere. Tag dine mest behagelige vandresko på, find lidt solcreme, og tag på vandretur. Det er en af de mest afstressende oplevelser verden har at byde på.

Rejser til Ilsenburg, Tyskland

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Ilsenburg og Tyskland.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Ilsenburg Tourist Information

Tourismus GmbH Ilsenburg
Karl-Marx-Straße 1
38871 Ilsenburg

www: website link

Tourismus Sachsen-Anhalt

IMG Investitions- und Marketinggesellschaft Sachsen-Anhalt mbH
Am Alten Theater 6
39104 Magdeburg

T: +49 (0)391 5628 3820
F: +49 (0)391 5628 3811

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tysklands turistkontor

#Touristboard Germany Tourism Authority Beethovenstraße 69 60325 Frankfurt/Main T: +49 (0) 69 974640 F: +49 (0) 69 751903 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Om Tyskland Når man skal forsøge at fortælle Tyskland ‘s historie er...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyskland

#Tyskland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyskland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Tyskland

#Foodie Tyskland Foodie Video Mad i Tyskland Køkkenet i Tyskland er ofte meget solidt og er oftest kødretter, hvor svinekød er det mest populære. På grund af...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyskland i historiebøgerne

#History Tysklands historie video Historie kort fortalt I meget af sin varierede og interessante historie har Tyskland kun været ét samlet land i kort tid. I stedet...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Ilsenburg
broken clouds
17.9 ° C
19.8 °
14.9 °
84 %
1kmh
73 %
søn
29 °
man
27 °
tirs
28 °
ons
32 °
tors
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Seværdigheder i Ilsenburg

Herunder kan du se vores forslag til de bedste seværdigheder og attraktioner, det du absolut bør se i Ilsenburg.

Ilsenburg er over tusind år gammel og her har kunsthåndværk og naturen spillet godt sammen. Byen domineres af en sø, med parkanlæg og vandrestier kan man nyde udsigten til bjergene, der rejser sig i baggrunde. Her blev Europas første kunsthåndværker-formstøberi grundlagt i 1600-tallet. De første kunstfærdigt udførte jernovne kom herfra. Fürst Stolberg Hütte fungerer endnu den dag i dag, og der er endda mulighed for at komme på besøg på alle hverdage kl. 10 & 14, for at se hvordan der laves lysestager, gadelamper, etc.  Det gamle bindingsværkshus lige ved søbredden huser nu Harz-bjergenes bedste restaurant. Klosterkirken Skt. Petri og Paul ligger diskret i på et højdedrag op mod den nærliggende dal. Herfra kan man tage på vandreture, modsat mange andre steder i Harzen. Blandt andet til klosteret i Drübeck – www.kloster-druebeck.de – der stadig fungerer som refugium.

Bo på 5 stjernet hotel i Ilsenburg

Landhaus “Zu den Rothen Forellen”

Det lyder diskret, men her findes et femstjernet gourmethotel med 100 værelser, lige ved  søen og perfekt beliggende i den idylliske by. Af Gault Millau blev det i 2002 kåret som årets opdagelse. Har også chelin-stjerne.Kokken hedder Rene Bobzins og udover maden er her også wellnes, sauna og beautyfaciliteter.

Marktplatz 2, D-38871 Ilsenburg, Tel.: (+49) 039452/9393 – www.rotheforelle.de

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Ilsenburg #iIlsenburg #VisitIlsenburg #SaxonyAnhalt #SachsenAnhalt #reiselandsachsenanhalt #Germany #VisitGermany #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ilsenburg
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her