Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Igoumenitsa

Grækenland

#Greece Rejser til Grækenland Når man ser det græske flags blå og hvide farver, kan man næsten ikke lade være med at se det blå hav...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Igoumenitsa

Igoumenitsa betragtedes engang som en af de vigtigste byer i Thesprotis. Nu til dags anses den mest for at være et sted, hvor der sker noget et par gange om året. Generelt er det kun sikkert at svømme i vandet langs kystlinjen halvdelen af året, men byens veludviklede promenade og utallige udforsknings-muligheder gør, at man teoretisk set ville kunne tilbringe en relativt lang ferie i Igoumenitsa.

Udforsk ruinerne

Udgravninger i området har vist, at den gamle by som lå under Igoumenitsa havde et teater med plads til hele 2.500 mennesker. Derudover er der også blevet fundet to templer. En af de mest unikke dele ved denne gamle by er, at den beskyttes af en ydre mur såvel som en indre mur, som deler byen i to. Det er ikke alle ruinerne som er offentligt tilgængelige, men dem som er byder på en uforglemmelig udforskningsoplevelse.

Sagiada solnedgangen

Sagiada ligger en kort køretur nordvest for Igoumenitsa og der er gode chancer for, at du her vil se den bedste solnedgang i hele dit liv. Derudover er byen også propfyldt med restauranter som specialiserer sig indenfor fisk og skalddyr, så du kan få dig en dejlig aften.

Ragiou klosteret

En rundtur på dette kloster fra det 11. århundrede er i sig selv nok til at retfærdiggøre et besøg. Turen ud til klosteret er også noget for sig selv. Sørg for at stoppe ved Goumani stenbroen, Gitani arkæolog-fundet, og de gamle vandingsdæmninger som i sin tid hjalp regionen med at blive et landbrugsmæssigt forbillede.

Igoumenitsa er en by som forbinder fortiden med nutiden på den skønneste måde og som resultat frembringer et væld af fantastiske udforskningsmuligheder.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Grækenlands turistkontor

#Touristboard Greece Tourism Authority GNTO 7, Tsoha street, Ampelokipoi T: +30 210 87 07 000 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE #Greece #visitGreece #iGreece #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Grækenland

#Grækenland #Covid19 Coronavirus status / statistik - Grækenland Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...
FAQ Wiki og fakta om landet

Grækenland i historiebøgerne

#History Grækenlands historie video Historie kort fortalt Tidlige arkæologiske levn tyder på, at mennesker har beboet Grækenland så langt tilbage er 700.000 år siden, begyndte mere permanente...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Grækenland valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#greece #euro #currency

Hvad spiser man i Grækenland

#Foodie Grækenland Foodie Video Mad i Grækenland Mad er en vigtig del af hverdagen og kulturen i Grækenland. At spise ude er almindeligt, og der er mange...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Igoumenitsa
clear sky
27.8 ° C
28.2 °
27.8 °
53 %
1.3kmh
3 %
tors
27 °
fre
30 °
lør
28 °
søn
27 °
man
28 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
IGOUMENITSA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Igoumenitsa #iIgoumenitsa #VisitIgoumenitsa #Greece #VisitGreece #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her