Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

#Iclemer

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Iclemer

En ferie i Icmeler er perfekt til en familieferie eller en romantisk ferie med sine smukke strande og maleriske landskab. Icmeler ligger i Dalaman-regionen på den sydvestlige kyst i Tyrkiet. Ferier til Icmeler er blevet en populær destination for feriegæster igennem årene, hvilket ikke er overraskende med sine smukke strande og fantastiske landskab. Badeferier i Icmeler byder på tre strande med det Blå Flag, blødt gyldent sand og et afmærket svømmeområde. Det er perfekt for familier med små børn. Strandene strækker sig langs hele bugtens længde og tilbyder en fantastisk række vandsportsaktiviteter, inklusive en PADI-dykkerskole for dykkerentusiasterne!

Hvorfor ikke udforske strandene i Icmeler yderligere og tag en bådtur til det hvide sand og krystalklare vand ved den nærliggende ø Cleopatra for en lille fornemmelse af paradis på din ferie i Icmeler. Der er mange skønne attraktioner til at holde dig underholdt og selvom det meste af Icmeler er samlet rundt om stranden, er Icmeler er fantastisk base til at udforske de omkringliggende regioner. Tag en dag væk fra stranden og tag til den nærliggende by Marmaris, hvor du kan opleve det forhistoriske slot eller tage en afslappende slentretur nede ved den flotte lystbådehavn. Marmaris er en malerisk gammel by med snoede gader fyldt med barer og caféer, der er perfekt til at læne sig tilbage og se verden gå forbi!

Icmeler har masser af flotte haver, du kan vælge imellem, og som er perfekte til en skovtur, når du har fået nok at shopping efter souvenirs på de daglige traditionelle markeder. For at underholde hele familien kan du tage de nærliggende vandlande, og hvis du ønsker lidt mere spænding, kan ferier i Icmeler tilbyde forskellige daglige ekskursioner inklusive ture på ATV og ture til øen Cleopatra. Man kan tilbringe aftenerne i Icmeler med at nyde lækker mad i en af de mange restauranter, eller hvorfor ikke tilbringe aftenen i den nærliggende by Marmaris, der har masser af livlige barer og klubber, du kan vælge imellem.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Tyrkiets turistkontor

#Touristboard Turkey Tourism Authority US 5055 Wilshire Boulevard, Suite 850, CA 90036, Los Angeles, (+1 323 9378066) 821 United Nations Plaza, N.Y.10017, New York, (+1 212 6872194) Massachusetts Avenue...

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Tyrkiet

#Tyrkiet #Covid19 Coronavirus status / statistik - Tyrkiet Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
ADANA
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Iclemer #iIclemer #VisitIclemer #Turkey #VisitTurkey #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her