Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Foodie

Tyrkiet Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Tyrkiet

#Turkey Rejser til Tyrkiet Mest populær i Tyrkiet Antalya – den tyrkiske rivieras travle hovedstad Den charmerende storby Antalya byder på mange kulturelle oplevelser og er centralt placeret i forhold...

Tyrkiet Foodie Video

Mad i Tyrkiet

Tyrkiets køkken er en blanding af påvirkninger fra de forskellige kulturer, der har beboet Tyrkiet gennem århundreder, hvor Middelhavets indflydelse er en af ​​de mest fremtrædende.

På trods af retter, der ændrer sig afhængigt af geografisk region såvel som klima, er det tyrkiske køkken kendt for brugen af ​​friske lokale ingredienser.

Kebab er meget populær i Tyrkiet og omfatter ikke kun grillet kød, men også gryderetter.

Populære retter i Tyrkiet

Iskender kebab

Dette er en af ​​de mest berømte retter, der kommer fra det nordlige Tyrkiet. Skiver af dönerkød serveres over små stykker kogt fladbrød og dækkes med tomatsauce og varmt smør. Traditionelt er Iskender kebab ledsaget af yoghurt.

Adana kebab

Dette er hakket lammekød med peberfrugter og krydderier formet omkring et fladt spyd. Lam er det mest populære kød i Tyrkiet.

Döner kebab

Den traditionelle döner kebab har skiver af lammekød, der er blevet tilberedt på et lodret roterende spyd. I Tyrkiet findes der en række forskellige typer döner kebab.

Patlican kebab

Skiver af aubergine og lam grilles på spyd.

Lahmacun

Dette er Tyrkiets svar på pizzaen. Det er lavet på brød så tyndt som en crepe, som derefter dækkes med hakket løg, lam og tomater.

Kofte

Det er flade eller runde frikadeller, der er lavet af lammekød og serveres med skiver af tomat og hele grøn chilipeber.

Populære desserter

 

Tyrkiske drikkevarer

Aryan er en traditionel tyrkisk drik, der er en kombination af yoghurt, salt og vand.

Boza er især populær om vinteren, den smager af æggesnaps. Den er lavet af mildt fermenteret hirse. Sahlep er en anden favorit om vinteren. Den serveres varm og er lavet af pulveriserede knolde af vilde orkideer. Sahlep er ret sød og kommer drysset med kanel.

Tyrkiet producerer nogle tørre vine, både røde og hvide, mens Efes øl er den mest populære øl, i de senere år er der kommet flere udenlandske mærker.

Raki er en lokal alkoholholdig drik, der er lavet af destillerede rosiner, som derefter destilleres med anis. Selv efter at være blevet fortyndet med vand, er raki kendt for at være meget stærk.

Drikkepenge i Tyrkiet

Hvad giver man i drikkepenge på restaurant i Tyrkiet ?

Mange hoteller og restauranter inkluderer et servicegebyr til regninger. Det er dog standard at give yderligere 5 – 15 % på restauranter.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Tandbehandling i udlandet se anbefalede klinikker og se anmeldelser fra kunder

Tandlæger i Tyrkiet

Tandlæger i Tyrkiet På tandlægerejse og ferie i Tyrkiet !  Rigtigt mange danskere vælger at tage på tandrejser og ferie på samme tid. Hvis du leder...

Togrejser Tyrkiet

Rejser med tog i Tyrkiet Hvis du skal starte en togrejse i Tyrkiet og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være: Direkte togforbindelser til...
FAQ Wiki og fakta om landet

Tyrkiet i historiebøgerne

#History Tyrkiets historie video Historie kort fortalt Tyrkiet har en af ​​de rigeste og mest interessante historier i verden. En kulturel smeltedigel med en unik beliggenhed, bogstaveligt...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Tyrkiet valuta, Lira

1 Lira = 100 kurus. 1, 5, 10, 25, 50 kurus ₺1 Lira₺5, ₺10, ₺20, ₺50, ₺100, ₺200 Lira Turkish National Bank #turkey #lira #try #currency

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her