Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Foodie

Rusland - Sammenlign priser på rejser og hoteller

Rusland

#Russia Rejser til Rusland Rusland byder besøgende på den magiske oplevelse man opsøger når man tager på ferie. Hvis der er noget du gerne vil opleve...

Rusland Foodie Video

Mad i Rusland

På grund af Ruslands størrelse er køkkenet varieret og afhænger af den region, man rejser til. Inden for landets grænser er der mange forskellige kulturelle baggrunde, som har påvirket landets mad og drikke.

Da meget af året er koldt i Rusland, begrænser det længden af ​​vækstsæsonen for frugt og grøntsager. Som et resultat er disse fødevarer ofte syltede for at bevare dem til brug om vinteren. Kål, kartofler og koldtolerant grønt bruges ofte i mange måltider.

Supper, både varme og kolde, betragtes som en fast bestanddel af den russiske kost, og der findes flere typer suppe rundt om i landet.

At prøve traditionelle retter er et must, men når du rejser til steder som Moskva, Skt. Petersborg og andre større byer, er der masser af muligheder for at spise på internationale restauranter.

Populære retter i Rusland

Blini:

Denne ret er den russiske ækvivalent til pandekager. De ligner crepes på grund af deres tynde størrelse, og de kommer ofte serveret med kaviar, smeltet smør, creme fraiche, fisk, marmelade, ost og meget mere.

Shashlyk

Disse er russiske shish kebabs, der består af skiftevis kød og løg, peberfrugt, svampe eller tomater på et spyd. Oprindeligt blev shashlyk serveret med lammekød, men svine- og oksekød bruges også.

Borshct

Som nævnt er supper meget populære i Rusland og borshct er en varm rødbedesuppe, der serveres med creme fraiche.

Piroshki

Disse små bagte tærter i individuel størrelse spises normalt med hænderne. De er fyldt med en række ingredienser, herunder hakket kød, kål eller frugt.

Pelmeni

Det er dumplings, der er fyldt med hakket kød (svinekød, lam eller oksekød) med krydderier, der er kogt i bouillon. De er en sibirisk specialitet.

Populære desserter

 

Russiske drikkevarer

Den drik, der oftest forbindes med Rusland, er vodka. Den produceres rundt om i landet og smages ofte til med urter og krydderier.

Lokale øl som Baltika og Nevskoye er billige, men velsmagende, og Rusland laver sine egne versioner pilsner.

En gammel russisk drik er Medovukha, som er lavet af fermenteret honning og krydderier. Den har et lavt alkoholindhold og kan være ret sødt.

På trods af at være kendt for vodka, er den mest almindelige drik i Rusland faktisk te. Te kom oprindeligt fra Kina i det 17. århundrede, men dens popularitet spredte sig, og den er stadig populær den dag i dag.

Drikkepenge i Rusland

Hvad giver man i drikkepenge på restaurant i Rusland ?

At efterlade et drikkepenge på 10-15 % for god service er normalt.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Rusland i historiebøgerne

#History Ruslands historie video Historie kort fortalt Ruslands kulturelle oprindelse begyndte oprindeligt i det nuværende Ukraine og Hviderusland. Folket, kendt som østslaverne, opstod i det 3. århundrede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Rusland valuta, Rubel

1 Ruble = 100 kopeyka 1 коп., 5 коп., 10 коп., 50 коп kopeyka 1₽, 2₽, 5₽, 10₽ Ruble5₽, 10₽, 50₽, 100₽, 200₽, 500₽, 1,000₽, 2,000₽,...
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Ruslands turistkontor

#Touristboard Russia Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER #Russia #visitRussia #iRussia #touristinformation #touristoffice #touristboard

Togrejser Rusland

Rejser med tog i Rusland Hvis du skal starte en togrejse i Rusland og du ankommer med offentlig transport vil det bedste være: Direkte togforbindelser til...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her