Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Foodie

Island

#Iceland Rejser til Island Island har et af de mest alsidige landskaber i verden, og man kunne bruge en hel ferie bare på at opleve naturskønheden. Fra...

Island Foodie Video

Mad i Island

Med både skandinaviske og europæiske påvirkninger er det islandske køkken kommet langt i de seneste årtier og er begyndt at udvikle sin egen stil. Som ø-nation er det ikke overraskende, at Island er kendt for friske skaldyr og fisk.

Som et utroligt miljøbevidst land, er det blevet sagt, at Island byder på noget af det sundeste kød og fisk i verden. Dyr får lov til at gå frit omkring, og de græsser naturligt på græs, planter og urter, som mange mener tilføjer en god smag.

Populære retter

Skyr

Dette er en snack, der almindeligvis forbindes med Island. Mens mange mennesker tror, ​​det er yoghurt, er det faktisk en blød ost. Den er glat og cremet som yoghurt og er en meget sund snack. Skyr har været en del af det islandske køkken siden middelalderen.

Haroifiskur

Dette er en anden populær snack blandt lokalbefolkningen. Den består af vindtørret kuller eller torsk. Det spises ofte ved blot at rive stykker af, dog er der nogle, der kan lide at putte smør på det.

Hákari

Denne ret har en meget særpræget smag, da den består af rådnet haj. Sædvanligvis serveret i terningform på tandstikker, spises Hákari sammen med et skud brennivín, en lokal spiritus. Selvom denne ret findes i hele Island, er den ikke for sarte sjæle.

Pylsur

Det er islandske hotdogs. De er lavet af lammekød samt svine- og oksekød og er en favorit blandt lokalbefolkningen.

Populære desserter

Pönnukökur

Det er islandske pandekager. I lighed med crepes er de tynde og søde og serveres traditionelt rullet med marmelade, flormelis af kanel til smag.

Islandske drikkevarer

Der er en utrolig rig cafékultur i gang i mange af Islands byer, og god kaffe kan findes i selv de mest landlige områder. Som følge heraf er kaffe, såvel som te, meget populære drikkevarer.

Brennivín er en lokal spiritus destilleret af kartofler. Kendt som den sorte død, er denne spiritus meget kraftfuld og er smagt til med kommenfrø. Island har mange gode øl, og de største bryggerier er Ölgerðin Egill Skallagrímsson og Vífilfell.

Drikkepenge på restaurant

Hvad giver man i drikkepenge på restaurant i Island ?

Servicegebyrer er normalt allerede inkluderet i de fleste regninger. Ved god service er det normalt at runde beløbet op.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Blåt sygesikringskort i Island

Island Sygdom på rejsen For akut lægehjælp ring 112 Lægevagt aften/nat/weekend hedder "Læknavaktin", ring 1770 Indlæggelse er gratis Der er delvis egenbetaling for visse behandlinger Telefon...
FAQ Wiki og fakta om landet

Island i historiebøgerne

#History Islands historie video Historie kort fortalt De første kendte indbyggere i nationen Island var irske munke og eneboere, der kom til øen i det 8. århundrede....
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Islands turistkontor

#Touristboard Iceland Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE INSTAGRAM #Iceland #visitIceland #iIceland #touristinformation #touristoffice #touristboard

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her