Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Foodie

Frankrig

#France Rejser til Frankrig Der er mange gode grunde til, at Frankrig er verdens mest besøgte land. Der er ikoniske vartegn som Eiffeltårnet, der udtrykker romantik...

Frankrig Foodie Video

Mad i Frankrig

Mange syntes at fransk mad er det bedste køkken i verden. Fra utrolig bagning til verdenskendte Michelin-stjernerestauranter stikker landets kulinariske kultur dybt. Som et af de største lande i Europa har Frankrig forskellige regioner og som sådan er landets køkken forskelligt afhængigt af hvilken region man er i. Ost er en fast bestanddel af mange franske retter og næsten hver region i landet har sin egen specialitet.

Populære retter

Bisque

Dette er en glat og cremet suppe, der er baseret på den anstrengte bouillon af krebsdyr. Disse krebsdyr kan være hummer, krabber, rejer eller krebs.

Pot-au-feu

Denne ret er et traditionelt familiemåltid. Det er en oksegryderet tilberedt med forskellige grøntsager samt oksehale og marvben kød.

Coq au vin

Denne kyllingeret er lavet med vin, svampe og hvidløg. Da denne ret kommer fra Bourgogne regionen, er det traditionelt den vin, der bruges.

Bouillabaisse

Denne traditionelle provencalske fiskegryderet fra Marseille indeholder mindst tre forskellige slags fisk eller skaldyr.

Baguettes

Brød er en stor del af det franske køkken, og især dette lange, tynde brød med sprødt brød er en fast bestanddel af franske måltider. Det bruges også til at lave sandwich.

Makroner

En yndlingsdessert, makroner er søde marengsbaserede lækkerier lavet med æggehvider, flormelis, mandelpulver og madfarve.

Franske drikkevarer

Vin er en vigtig del af fransk kultur og køkken og Frankrig er en af verdens største vinproducenter. Der er mange forskellige druesorter der nu er plantet i andre lande, bedst kendte er Cabernet Sauvignon, Chardonnay og Pinot Noir. De bedst kendte vine fra Frankrig er fra regionerne Bordeaux, Bourgogne, Rhone og Beaujolais.

Også øl er også populært i Frankrig, de bedst kendte er Kronenbourg og 1664.

Drikkepenge på restaurant 

Hvad giver man i drikkepenge på restaurant i Frankrig ?

Et servicegebyr på mellem 12-15% lægges normalt til regninger på hoteller, restauranter og barer. Det er stadig sædvanligt at lægge et mindre beløb op til den enkelte kundes eget valg.

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Blåt sygesikringskort i Frankrig

Frankrig Sygdom på rejsen For akut lægehjælp ring 112 Du får dækket dele af behandlingen Der er to forskellige slags lægehuse med forskellige gebyrer Der...

Bordeaux City Walk

#CityWalk City Walking Tour Bordeaux, video Bordeaux https://www.youtube.com/watch?v=BLtiVbpVEn0   #Bordeaux #France #Citywalk #Sightseeing #Video
FAQ Wiki og fakta om landet

Frankrig i historiebøgerne

#History Frankrig Historie Video Historie kort fortalt Skeletter fundet i huler i det 19 århundrede i Vézère-dalen tyder på, at neandertalere var de første mennesker, der boede...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Frankrig valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#france #euro #currency
Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Frankrigs turistkontor

#Touristboard France Tourism Authority WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO #france #visifrance #ifrance #touristinformation #touristoffice #touristboard

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her