Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Huy

Belgien

#Belgium Rejser til Belgien Det er tit, Belgien ikke lige falder folk ind, når de vil på ferie i Europa, men sådan burde det ikke være....

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Huy

Huy med cirka 20.000 indbyggere ligger halvvejs mellem Namur og Liège og er en charmerende lille by ved sammenløbet af floderne Meuse, Mehaigne og Hoyoux. Huy har en historie, der går tilbage til romertiden og spillede en stor rolle i belgisk og europæisk historie i middelalderen.

Huy er en af ​​Belgiens ældste byer. Romerne byggede et castrum, en befæstet by her i det 2. århundrede. Navnet Huy optræder først i officielle dokumenter i det 6. og 7. århundrede. Den hellige romerske kejser Otto I oprettede grevskabet Huy i 941. Huy udviklede sig hurtigt som et stort håndværks og kommercielt center, kendt for sine garvere, tømrere og især for sine juvelerer.

Det første korstog (1096-99, se Bouillon) var en velstående alder for Huy, og hovedkvarteret for korsfarernes orden blev grundlagt i et kloster i Huy. Huy handlede med Rusland og Skandinavien i det 13. og 14. århundrede.

Huy Slot blev en magtfuld fæstning, hvor prinserne i Liege søgte tilflugt under konflikter med befolkningen, og slottet blev byens symbol i 1400 tallet. Den spanske arvefølgekrig beordrede i 1715 ødelæggelsen af ​​slottet. I 1818 blev et nyt fort bygget under det hollandske styre, på samme tid som Dinants citadel, og det blev mål for tyske tropper i både første og anden verdenskrig.

Byens historiske centrum er typisk Mosan stil, dog med flere blåsten end i Namur og Liège. Hôtel de la Cloche bygget i 1606 og Hospice d’Oultremont fra 1500 tallet er to af de mest strålende eksempler på Mosan arkitektur i Huy.

Huys Notre Dame kirke blev bygget mellem 1311 og 1536 i gotisk stil. kirken har et berømt skatkammer, der indeholder kunstværker fra Huy guldalderen i det 12 og 13 århundrede. Andre bemærkelsesværdige bygninger er Maison Batta, Ponton, Aulne klosteret, St Victor klosteret, Eglise St-Etienne-au-Mont, Hôtel de Ville og de tre broer pont de fer, pont Père Pire og pont Baudouin.

Château de Jehay

Jehay slottet ligger mellem Huy 8 km og Liege. Det 16. århundrede Jehay slot er særligt originalt med en skakbræt facade af brune og lysegrå sten. Jehay blev først nævnt i skriftlige dokumenter i 1130 men det nuværende slot er bygget i 1550 og slottet tilhører Vallonien regionen.

Af interesse er den store spisestue, der blander gotisk og renæssance stil, 1700 tals spisestue, et stort bibliotek fra 1600 til 1800 tallet.

Château de Fallais

Château de Fallais ligger i landsbyen Braives Huy og Hannut. Slottet er bygget ved Mehaigne floden og er en typisk middelalderlig fæstning, en firkant med fire tårne ​​i hver hjørne og en omgivende voldgrav. Den inderste del af slottet stammer fra det 11 – 12 århundrede, men det meste af bygningen blev konstrueret mellem det 14 og 17 århundrede og blev ændret betydeligt i 1881.

Rejser til Huy, Belgien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Huy og Belgien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejse- og ferierejser. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Huy Tourist Information Office

Quai de Namur 1
4500 Huy

T: +32 85 21 29 15

www: Website Link

Wallonie Belgique Tourisme

Avenue Comte de Smet de Nayer 14
5000 Namur
Belgium

T: + 32 81 84 41 00

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Belgiens turistkontor

#Touristboard Belgium Tourism Authority Avenue Comte de Smet de Nayer 14 5000 Namur - Belgium WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO#Belgium #visitBelgium #iBelgium #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

FAQ Wiki og fakta om landet

Belgien i historiebøgerne

#History Belgien Historie Video Historie kort fortalt For cirka 20.000 år siden kom de første mennesker til Belgien. I 57 f.Kr. invaderede Cæsars hær Belgien, og landet...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Belgien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#belgium #euro #currency
covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Belgien

#Belgien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Belgien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Belgien

#Foodie Belgien Foodie Video Mad i Belgien Som et resultat af mange invasioner gennem århundreder har mange eksterne magter påvirket det belgiske køkken. Fra romerne til franskmændene...

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Huy
clear sky
23.5 ° C
23.8 °
23.1 °
46 %
3.6kmh
0 %
lør
21 °
søn
24 °
man
25 °
tirs
25 °
ons
23 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Huy
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Huy #iHuy #VisitHuy #Belgium #VisitBelgium #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her