Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Hurghada

Egypten

#Egypt Rejser til Egypten Egypten betragtes ofte som en af de første menneskeskabte civilisationer og de fleste ved, at landet er hjemsted for et væld af...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Rejser til Hurghada

Beliggende ved kysten til det røde hav, er bare billeder af strandene på Hurghada nok til at få nogen til at smide hvad de har i hænderne og planlægge en ferie til denne smukke by. Det er på en af hoved kontinenterne, er den tredje største by på kysten og har vidstrakte hvide sandstrande, der er omrammet af krystalblåt vand i havet.

En omfattende promenade tillader for alt du må have brug for, så grib en drik, gå ned og sid på den egyptiske strand og skab noget indre D vitamin! Hvis du ikke vil bruge hele din tid på standen, har vi puttede nogle forslag sammen til dig som du kan overveje, mens du planlægger din tur til Hurghada.

I tvivlstilfælde, bare tag ud at dykke!

Det Røde Hav kan være berømt for at dele sig, men du finder endnu flere vidundere under overfladen når du får dit dykkeudstyr på. Smukke, farverige rev er komplimenteret af tropiske fisk og andet liv under havet, som vil give dig en once-in-a-lifetime oplevelse. Aldrig prøvet at dykke før? Det er også helt fint, for Hurghada har et antal af dykkesteder, som kan hjælpe dig med at blive certificeret på en dag. Vil du snorkle i stedet? Det kan du også sagtens.

Måske har du ikke engang lyst til at blive våd? Du kan stadig få et indblik i det fantastiske liv i Det Røde Hav på Hurghadas Red Sea akvarium. En af de bedste oplevelser i anlægget er det omfattende gå igennem akvarium, hvor du bogstaveligt talt er omgivet af havets liv på alle sider. Det åbner virkelig et helt nyt vindue til den verden, der ligger lige under overfladen af vandet.

Gå ud og have noget sjov i solen!

Hvis børnene er med på en tur eller du blot ønsker at have noget sjov, men sikkert i vandet så er Jungle Aqua Park meget indbydende, især på en varm dag. Med over 20 pools og over 30 forskellige vandrutsjebaner er der ingen undskyldning for ikke at blive våd og køle af. Grib din badedragt eller badebukser, få fat i en gummibåd, og du er klar til en fantastisk tid!

For en mere pædagogisk oplevelse med hensyn til de omkringliggende farvande er Marine biologi Museum et mindre akvarium, der er udstyret med en komplet samling af livet i havet som du finder under overfladen. Udstillinger og elementer i museet er meget interessant og hele familien vil have også have en god tid her.

Er du klar til at besøge Hurghada? Så sørg for at pakke dit dykke eller svømme gear, så du kan få mest muligt ud af din rejse! Fra de rolige bølger af det Røde Hav til akvariets bølger du vil se med havets liv svømmende over dit hoved, tiden er altid rigtig til at besøge denne by. Hvorfor ikke planlægge din tur i dag?

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

 

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Egyptens turistkontor

#Touristboard Egypt Tourism Authority Social media WEBSITE FACEBOOK YOUTUBE #Egypt #visitEgypt #iEgypt #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Hurghada
clear sky
28 ° C
28 °
28 °
36 %
5.1kmh
0 %
lør
32 °
søn
33 °
man
33 °
tirs
35 °
ons
37 °

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Hurghada
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Egypt #Hurghada #iHurghada #visitHurghada #touristinformation #sights #bestsights #sightseeing #vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her