Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

#Huelva

Spanien

#Spain Rejser til Spanien Nu er det ved at være på tide, at du dropper det du har gang i og planlægger en ferie til Spanien. Middelhavskysten...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Huelva

Hvis du kan ignorere de stærkt industrielle udkant af Huelva, og i stedet koncentrere dig om byens centrum er der mange interessante seværdigheder.

Den barokke katedral i Huelva er bygget i 17 århundrede og ligger på Plaza de la Merced, kkatedralen har en fantastisk lyserød facade med to tårne der står i skarp kontrast til katedralens indre kølige, hvide marmor.

Barrio Reina Victoria, også kendt som Barrio Ingles, blev oprindeligt bygget i 1916 som bolig for arbejderne i Rio Tinto mineselskabet. Disse dobbelthuse, 274 i alt, er typisk britiske og ser temmelig mærkelige ud i denne del af Europa. Byens populære sted for afslapning er den smukke Parque Moret, et godt sted at tage en picnic.

Hvis det er strandliv, du ønsker, så tag til El Rompido, Isla Cristina eller Ayamonte vest for Huelva eller øst for Huelva, Mazagon eller Matalascañas.

Fodboldelskere kan være interesserede i at vide, at Huelvas fodboldklub, Real Club Recreativo de Huelva, er den ældste fodboldklub i Spanien, der er blevet stiftet i 1889.

Lige uden for byen ligger Santuario de Nuestra Señora de la Cinta, det smukke hvide kapel, hvor det siges, at Columbus sagde sine bønner, inden han begav sig ud på sin rejse for at opdage Amerika.

Et af de mest interessante steder at besøge i regionen er Minas de Riotinto med et minemuseum, ture og en togtur. Kobber er blevet udvundet her i mere end 3000 år.

Hvis du vil vide mere om Christopher Columbus, skal du besøge Palos de la Frontera, hvorfra han sejlede i 1492, og Muelle de las Carabelas på Rio Tinto flodmundingen med de fantastiske kopier af hans skibe i naturlig størrelse.

Hvis du er i området omkring pinsedagene kan du besøge Doñana Nationalpark og den lille landsby El Rocio. Hvert år til pinse starter hundredtusinder af festligt klædte mennesker på en farverig pilgrimsvandring på hest, med oksekærre og til fods turen mod El Rocio. Denne fanatiske begivenhed er Romeria del Rocio der begyndte i det 15 århundrede. Når de mange deltagere når frem til El Rocio, fortsætter festlighederne i flere dage og normalt også om natten – en slags Glastonbury på steroider tilsat en masse solskin og flamenco. Pilgrimmene er kendt som “Rocieros” og det vanvittige klimaks er, når statuen af ​​Jomfruen fra ​​Rocio bringes ud fra kirken og bæres gennem landsbyen.

Rejser til Huelva, Spanien

Læs om og få inspiration til en tur til byen, tjek for de billigste fly og hoteller i Huelva og Spanien.

Her kan du søge og sammenligne priser på rejser og hoteller. På siden finder du også rejsetilbud samt generel rejseinformation, guider, “godt at vide” og fakta om byen. Du finder også opdaterede aktuelle vejr- og vejrudsigter for byen.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Tourist Information Office Huelva

Calle del Padre Jesus Nazareno 21
21001, Huelva

T: +34 959 650 200

www: Website Link

Turismo Andaluz

C/ Compañía 40
29008 Malaga

T: +34 951299300

www: website link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Spaniens turistkontor

#Touristboard Spain Tourism Authority TURESPAÑA C/ Capitán Haya 41 C.P. 28020 Madrid España T: (91) 3433500 Social media WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE GOOGLE+ FLICKR PINTEREST INSTAGRAM #Spain #visitSpain #iSpain #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

covid-19 coronavirus aktuel status og rejserestriktioner

Covid-19 / Coronavirus i Spanien

#Spanien #Covid19 Coronavirus status / statistik - Spanien Se statistikker for landet vedrørende bekræftede og aktuelle aktive Covid-19 / Coronavirus tilfælde. Du kan også se statistik...

Hvad spiser man i Spanien

#Foodie Spanien Foodie Video Mad i Spanien Mad i Spanien er ikke blot mad, det er også en oplevelse, der er blevet en del af det, der...
FAQ Wiki og fakta om landet

Spanien i historiebøgerne

#History Spaniens historie video Historie kort fortalt Siden forhistorisk tid har meget af den iberiske halvø været besat af forskellige kulturelle grupper. Det menes, at mennesker kom...
Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

Spanien valuta, Euro

1, 2, 5, 10, 20, 50 cent 1, 2 euro5, 10, 20, 50, 100, 200, 500 euro European Central Bank#spain #euro #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Province of Huelva
clear sky
21.7 ° C
21.7 °
21.7 °
66 %
0.4kmh
0 %
man
33 °
tirs
35 °
ons
31 °
tors
34 °
fre
19 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Huelva
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Huelva #iHuelva #VisitHuelva #Andalucia #Viveandalucia #Spain #VisitSpain #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her