Gå til: Om, Hoteller, Transport, Attraktioner, Bykort, Information, Vejret, SoMe, Priser eller søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

#Houston

USA Turistinformation - Sammenlign priser på rejser og hoteller

USA

#USA Rejser til USA USA er hjemsted for en af de mest alsidige topografier i hele verden. Du kan udforske alle de historiske kolonier langs østkysten, eller...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Visit Houston

Det siges, at alt er større i Texas. Det må man vel hver især vurdere, men Houston byder helt klart på en charme som ikke findes andre steder i USA. Byen byder på hurtig adgang til et væld af udforskningsmuligheder samt god adgang til Golfkysten, hvis du nu sidder en eftermiddag og godt kunne tænke dig en tur til stranden.

Downtown Houston er ret kompakt i forhold til andre amerikanske storbyer, så uanset hvor du vælger at bo er der næsten garanti for, at du har nem og hurtig adgang til alt det byen har at byde på. Sørg for at tilbringe tid i Teaterdistriktet og se en forestilling på Houston Grand Opera. Før forestillingen bør du besøge Historiedistriktet og nyde nogle af de utallige fine dining muligheder og den unikke arkitektur fra det 19. århundrede som regionen har at byde på.

Houston er en populær destination for folk som interesserer sig i det ydre rum, så sørg for at tage et smut forbi Space Center. Her kan du gå en tur igennem en kopi af en ægte raket, besøge en kopi af Skylab, og røre ved en vaskeægte månesten. Derudover er der astronautpræsentationer de fleste fredage fra 11-23.

Derudover bør du også besøge Museumsdistriktet, som byder på 19 museer på et relativt småt område, hvoraf 11 tilbyder gratis entré. Museerne som kræver entré tilbyder dog besøgspas som giver rabat på alle de andre museer i distriktet.

Hvis du altid gerne har villet opleve USA bør du smutte en tur forbi Houston. Du vil umuligt blive skuffet.

 

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Hvordan vil du bo ?

Hotel eller lejlighed ? Hvilke er de bedste hoteller ? hvordan finder du de bedste tilbud ? Få inspiration til hvor du kan bo mellem et udvalg af de bedste hoteller og lejligheder. Hotelbedømmelser opdateres løbende af TrustYou customer reviews.

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Texas Tourism

Texas State Travel Guide
PO Box 141009
Austin, TX 78714-1009

T: +1 (512) 463 2000

www: Website Link

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

USAs turistkontor

#Touristboard USA Tourism Authority Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM GOOGLE+ PINTEREST VIMEO #USA #visitUSA #iUSA #touristinformation #touristoffice #touristboard

Nærmeste terminaler

Her kan du se hvilke terminaler der ligger tættest på din destination

Lej din egen transport

Ferie med "egen transport" er let at arrangere og det kan i mange tilfælde være den billigste løsning.

Lej en bil

Her kan du søge de bedste tilbud på at leje bil, søg hos alle større udlejningsfirmaer i en søgning

Godt at vide

Her kan du finde links til ting de er godt at vide på ferien

Aktuelle valutakurser der opdateres mange gange dagligt

USA valuta, Dollar

1 Dollar = 100 cent. 1¢, 5¢, 10¢ cent $¼, $½, $1 Dollar$1, $1, $5, $10, $20, $50, $100 Dollar USA National Bank #USA #Dollar #currency

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Houston
clear sky
25.2 ° C
26.2 °
23.5 °
87 %
0.9kmh
1 %
lør
35 °
søn
36 °
man
37 °
tirs
36 °
ons
36 °

+ Information

Her kan du finde ekstra bonus information om destinationen

 

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel
Create your own review
Houston
Average rating:  
 0 reviews

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

#Houston #iHouston #VisitHouston #Texas #VisitTexas #USA #VisitUSA #TouristInformation #Sights #BestSights #Sightseeing #Vacation

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her