Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Zamek Kliczkow

Polen

#Poland Rejser til Polen De første resultater i søgemaskiner når du søger efter grunde til at besøge Polen giver dig mange gange det modsatte – grunde...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

I regionen Nedre Schlesien ligger det smukke renæssanceslot Kliczkow hvor du har mulighed for at bo som historiske grever gjorde. I dag er Kliczkow Slot et hotel, konference og fritidscenter med moderne faciliteter omgivet af historie.

Slottets ligger smukt imellem regionens skove, tæt på floden Kwisa og det er et perfekt sted til de der kan lide cykelture og vandreture. Om vinteren arrangeres der kaneture.

Oprindeligt blev der opført en borg til beskyttelse af grænsen mellem hertugdømmet Świdnica og Jawor. Men i det fjortende århundrede blev borgen udbygget til et slot. I slutningen af ​​det 19 århundrede var slottet ombygget til den nuværende form.

Kliczkow ligger centralt, ikke langt fra de to motorveje A4 og A18 men samtidig i rolige omgivelser i skoven og det er et perfekt sted at slappe af. Swimmingpoolen i den tidligere ridehal, saunaer og Thalgo SPA er noget af det der tilbydes, til børnene er der legerum og der er legeplads i parken.

Hvis du vil have lidt storby oplevelser på din ferie ligger slottet ikke langt fra for eksempel Boleslawiec, Zlotoryja og den spændende tyske by Görlitz.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Polens turistkontor

#Touristboard Poland Tourism Contact Chałubińskiego Str. 8 00-613 Warsaw T: +48 22 536 70 70 F: +48 22 536 70 04 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Oplev Polen Polen er et fantastisk land der har...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Bolesławiec
overcast clouds
22.1 ° C
22.1 °
20 °
52 %
5.5kmh
100 %
man
22 °
tirs
20 °
ons
20 °
tors
19 °
fre
19 °

City guides

Görlitz

#Görlitz Visit Görlitz Gorlitz har haft mange forskellige politiske tilknytninger siden 1002 hvor byen blev grundlagt. På trods af de skiftende grænser er de historiske dele...

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HotelKliczkow
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her