Søgning - indtast sætning eller del af ord

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Hotel Zamek Janow Podlaski

Polen

#Poland Rejser til Polen De første resultater i søgemaskiner når du søger efter grunde til at besøge Polen giver dig mange gange det modsatte – grunde...

Sammenlign priser på hotel og rejser

Kun 1 klik - check søgning der leder efter de billigste rejse og hotel tilbud i mere end 700 forskellige rejse, fly og hotelsider. Du får herefter en liste med de billigste tilbud først. Den samme rejse - bare billigere.

Rejsevideo

Få rejse inspiration på video.

Om hotellet

Byen Janów Podlaski blev udvidet i slutningen af ​​det femtende århundrede hvor der bygges en murstenskirke, en ortodoks kirke og en synagoge samtidig med at slottet, biskoppernes residens blev udvidet. Janów Podlaski ligger på vigtige handelsruter på vejen der fører fra Krakow til Vilnius og ad Bug floden til Gdańsk.

Under krigene mod Sverige i 1657 og mod Rusland i 1660 bliver slottet og religiøse bygninger ødelagt og byen plyndret. I 1687 blev der dog åbnet et teologisk seminarium og i 1673 fik byen nye byrettigheder under Magdeburger Recht.

I årene 1770 til 1780 blev de nuværende bygninger på slottet bygget. På stedet for det ødelagte slot bygger man et barokpalads omgivet af en voldgrav samt en park i engelsk stil og tilhørende landbrugsbygninger.

I dag er paladset et luksuriøst hotel der kombinerer historie med moderne luksus. Der er en stor Wellness Zone med sauna, stor jacuzzi, swimmingpool med vandkaskader og saltmur. Restauranten kombinerer internationale smagsoplevelser med lokale traditionelle retter.

Regionen er naturmæssig smuk og det er et populært område for gåture, cykelture, jogging eller stavgang.

Hvis du vil have andre oplevelser på din ferie ligger slottet ikke langt fra for eksempel Siedlce, Biala Podlaska og Minsk Mazowiecki.

Lokal information

Når du skal besøge byen, gør brug af den lokale turistinformation der kan tilbyde dig professionel og gratis assistance når der skal planlægges hvad du se se og opleve i byen. På turistinformationen kan du også finde en lang række brochurer samt kort over regionen og byen, ganske gratis.

I efterfølgende sektion kan du finde mere lokal information

Nationalt turistkontor hvor du kan hente gratis rejsevejledninger og tips til hvad du kan opleve

Polens turistkontor

#Touristboard Poland Tourism Contact Chałubińskiego Str. 8 00-613 Warsaw T: +48 22 536 70 70 F: +48 22 536 70 04 Social media: WEBSITE FACEBOOK TWITTER YOUTUBE FLICKR INSTAGRAM PINTEREST VIMEO Oplev Polen Polen er et fantastisk land der har...

Kort og afstande

Vi har indlagt et Google kort med forud instillede informationer hvis du har brug for at beregne afstand eller du skal bruge en rutebeskrivelse. Blot klik på rutepilen i kortet.

Sightseeing og ture

Få en lokal guide for en personlig byrundtur eller find inspiration i vores partnerprogram mellem attraktioner og byture.

Check de mange tilbud

Vejr og vejrudsigt

Her kan du se det aktuelle vejr og en vejrudsigt for de kommende dage, vejrinformationer opdateres, fra ekstern database, løbende gennem dagen.

Siedlce
light rain
12.3 ° C
12.3 °
12.3 °
96 %
5.2kmh
100 %
ons
12 °
tors
18 °
fre
13 °
lør
13 °
søn
14 °

City guides

Sociale medier links

Vi er med på de sociale medier og du er velkommen til at kigge med og deltage i diskussionen på vores rejsesider

Error decoding the Instagram API json

Mest søgte hashtags på vores side:

#travel #cheaptravel #flight #hotels #travelblog #guide #hotelsearch #apartments #cheaphotels #flightsearch

Andre populære hashtags er:

Besøgendes bedømmelser

Her kan du se hvordan andre besøgende bedømmer destinationen og eventuelle kommentarer / rejsetips. Du er velkommen til selv at lave en bedømmelse og du kan tilføje dine favorit oplevelser, gode eller dårlige rejseoplevelser.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

HotelJanowPodlaski
Average rating:  
 0 reviews

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her